Super League 1

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-2

panathinaikos3Ο Παναθηναϊκός, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπεργκ και Καρέλη, “απέδρασε” με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου. Ο Ναπολεόνι είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 51′, ενώ είχε και δοκάρι επτά λεπτά αργότερα.

Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε διάθεση να πάρει τα ηνία του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο 15λεπτο, όμως τα σουτ των Λουντ και Νίνη δεν ανησύχησαν τον Γκορμπούνοφ. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα, πλέον, στον πάγκο, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους ταχύτατους Ναπολεόνι και Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος, μετά τον ερχομό του Δέλλα, βγήκε από τη… ναφθαλίνη κι έδειξε δραστήριος, χωρίς όμως να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Λουκ Στιλ.

Η έλλειψη ρυθμού κι οι ελάχιστες καλές στιγμές δημιούργησαν εκνευρισμό στους παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 29′, οι “πράσινοι” διαμαρτύρονται -σωστά- για λάθος υπόδειξη οφσάιντ, σε φάση που ο Μπεργκ έβγαινε τετ α τετ με τον Γκορμπούνοφ. Οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου έλαβαν χώρα στο τελευταίο 5λεπτο.

Στο 42′, ο Μεχντί Αμπέντ, ύστερα από συνεργασία με τον Νίκο Καρέλη, βρέθηκε απέναντι στον Γκορμπούνοφ, αλλά ο Λευκορώσος αποσόβησε τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα ο Στιλ μιμήθηκε τον… γκολκίπερ του Ατρόμητου κι αρνήθηκε το γκολ σε τετ α τετ με τον Ναπολεόνι.

Στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Αμπέντ έκανε λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ναπολεόνι και με ωραία κίνηση και πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 51′. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ιταλός επιθετικός παραλίγο να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, “τραντάζοντας” το οριζόντιο δοκάρι του Στιλ.

περισσότερα στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected