Football League

Football League – Η Ζάκυνθος ήθελε αλλά…επενέβη ο Καμπάνταης!

Χωρίς τίτλοΑνταγωνιστική απέναντι σε όλα τα φαβορί είχε αποδειχτεί η Ζάκυνθος στα έως τώρα ματς που είχε δώσει και το Σάββατο (07/11) έκοψε βαθμούς και από την Κέρκυρα στο επτανησιακό ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι έπειτα από τις τελευταίες απώλειες ήθελαν μία σπουδαία νίκη για να τονώσουν το ηθικό τους και να αναρριχηθούν και πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν το γρήγορο γκολ. Ο Ναζίμ στο 23′ βρήκε δίχτυα μα προβολή και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Η Κέρκυρα παρότι είχε μία αναγκαστική αλλαγή στο 34′, η οποία άλλαξε το πλάνο του Άγγελου Διγκόζη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Λεωνίδα Καμπάνταη. Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 59′ και 11 λεπτά διαμόρφωσε το 1-1. Ακολούθησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά οι επιθετικοί των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Συνθέσεις

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης (86′ Κυριακίδης), Αποστόλου, Ρ. Πέττας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Ζαϊρί, Κάρδαρης (68′ Μεντούρ), Κρολ (86′ Καραμαλίκης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Βενέτης, Όμο, Ντιόγκο, Ντατίδης (59′ Καμπάνταης), Κρητικός, Σουάνης, Κόντος (34′ Κωτάτης, 82′ Βλάχος), Ζορμπάς, Φάμπιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected