Κατηγορίες
Football League

Football League – Επιστροφή στις νίκες για τα Χανιά!

GOAL_AOXΟ Α.Ο.Χανιά επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα του στην Καλλιθέα. Μολονότι ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή και επανήλθε στα τρίποντα…

Στο ματς που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο ΑΟΧ δεν… βλεπόταν στο πρώτο ημίχρονο. Η Παναχαϊκή μάλιστα είχε τις φάσεις (λιγοστές αλλά καλές) για να σκοράρει πρώτη στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη, λίγο η σοβαρότητα των γηπεδούχων, λίγο οι αλλαγές του Γράφα (κυρίως του Δεινόπαπα) άλλαξαν τη ροή του αγώνα.

Ο Δεινόπαπας μπήκε σαν αλλαγή στο 57′ και στο 58 έδωσε την μπάλα στον Γκέσιο που έκανε το 1-0! Στο 65′ ο Δεινόπαπας με προσωπική του ενέργεια έκανε το 2-0 και έβαλε τη σφραγίδα του στην νίκη του ΑΟΧ.

Ο ΑΟΧ ξεπέρασε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον “σκόπελο” του Παγκρητίου Σταδίου αλλά και την ήττα του από την Καλλιθέα, πριν από πέντε ημέρες.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

17’ Ευκαιρία για την Παναχαϊκή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι μετά το σουτ του Τζίλα να περνά άουτ.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με το σουτ του Πέδρο να απομακρύνει ο Μπλάζιτς

33’ Ευκαιρία για τον ΑΟΧ. Σουτ του Τσούτση δίπλα από το δοκάρι η μπάλα.

58’ ΓΚΟΛ Ο ΑΟΧ! Έπειτα από προσπάθεια του Δεινόπαπα, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, ο Γκέσιος πήρε την μπάλα στην περιοχή και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

65’ ΓΚΟΛ Ο ΑΟΧ! Από προσπάθεια και σουτ του Δεινόπαπα, η μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου και 2-0 για τους γηπεδούχους.

72’ Χλιαρό σουτ του Τσούτση, μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

90’ Σουτ του Μασάδο, άουτ η μπάλα

Συνθέσεις

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μασάδο, Σάντερσον, Σαΐν (58′ Δεινόπαπας), Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (63′ Λίτα), Γκέσιος (77′ Μπουζούκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χατζής (90′ Χούσα), Σιατραβάνης, Ρόκας (44′ Περίκο), Ντελέκος (70′ Χαρτσιάς), Πέδρο, Τζίλας.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected