Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μίμης Μπενίσκος – Ο MVP της 7ης αγωνιστικής!

_DSC9074Έβδομη, επίσης με πολύ ενεργή συμμετοχή ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP της Α1 Ερασιτεχνικής, μία διαδικασία που μετρά τρία περίπου χρόνια ζωής!

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2054 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 7 ποδοσφαιριστές.

MVP της 7ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Μίμης Μπενίσκος της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο οποίος δικαιωματικά κατακτά τον τίτλο καθώς στην αναμέτρηση με τον ΑΣ Ειρηνούπολης είχε εξαιρετική απόδοση και πέτυχε μάλιστα το γκολ με το οποίο η ομάδα του έφτασε σε μια ακόμη νίκη.

Ο έμπειρος επιθετικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Σπυρίδης του ΓΑΣ Κοπανού, που ξεχώρισε με την απόδοση του κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης (σκόρερ και ενός τέρματος), ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Ζαχαρίας Ορδουλίδης του Κεραυνού Επισκοπής, σκόρερ στην αναμέτρηση με την ΑΕ Χαρίεσσας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2054 αναγνώστες μας :

Μίμης Μπενίσκος (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  625 ψήφους – 30.43%

Μιχάλης Σπυρίδης (ΓΑΣ Κοπανού)  357 ψήφους – 17.39%

Ζαχαρίας Ορδουλίδης (Κεραυνός Επισκοπής)  313 ψήφους – 15.22%

Κώστας Κίτσας (Ποντιακή Νεολαία Αράχου) 268 ψήφους – 13.04%

Γρηγόρης Ηλιάδης (ΦΑΣ Νάουσα)  223 ψήφους – 10.87%

Νίκος Μάραντης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  134 ψήφους – 6.52%

Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  89 ψήφους – 4.35%

Τις υπόλοιπους 45 ψήφους μοιράστηκαν 38 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected