Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΜΑΣ Βεργίνας 0-1

DSCN9533

Στη δεύτερη θέση αναρριχήθηκε ο ΜΑΣ Βεργίνας, μετά τη δύσκολη νίκη του στην Κουλούρα.

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου συνεχίζει το νικηφόρο της σερί και γεμίζει ελπίδες στους φιλάθλους τους, που βλέπουν πως οι νεοφώτιστοι βρίσκουν σταδιακά τον δρόμο τους και με τη συμβολή του προπονητή (που κάθεται για πρώτη φορά σε πάγκο), των έμπειρων αλλά και νεότερων παικτών, έχουν αφήσει πίσω τους το μέτριο ξεκίνημα.

Ωστόσο σήμερα χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτό για να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ, που είχε στις τάξεις έναν εντυπωσιακό Βασίλη Τσιμόπουλο, που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και δίκαια κέρδισε το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας.

Ο ΜΑΣ είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει και το ρευστό 0-1 με το γκολ του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου στο 26′, κρατούσε πάντα μέσα στο παιχνίδι τους ταχύτατους ποδοσφαιριστές του Σταύρου Κωστογλίδη.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 69ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Γιώργος Σαμψωνίδης, όμως και πάλι ο Τσιμόπουλος είπε “όχι” στο δεύτερο γκολ για τους νεοφώτιστους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Φουρκιώτης (55′ Λαφτσίδης), Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Παντέλογλου, Ευθυμίου, Σακαλής, Τριανταφυλλόπουλος (85′ Θυμιόπουλος), Περτσιούνης, Καρύδας (70′ Τζήμας)

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μπλούκας, Ζέρης, Βενιόπουλος, Αράπος (85′ Μουρατίδης), Μελιόπουλος Π., Σαμψωνίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Γιαγλής, Μιχαλόπουλος, Γκριτζαλιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected