Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκης Παγγούρας : “Θεώρησα ότι είναι καλύτερο να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας και ότι αυτή θα διορθώσει τέτοιου είδους φαινόμενα”

Παγγούρας ΣάκηςΑποχαιρετά την Ποντιακή Νεολαία Αράχου ο Σάκης Παγγούρας, μετά από 4.5 μήνες συνεργασίας με τους νεοφώτιστους (στην πρώτη παρουσία τους στην Α1 Ερασιτεχνική) να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και να έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ίδιος μίλησε στο SportsUp νωρίς το πρωί, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε ενώ θέλησε μέσω ανακοίνωσης να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε στο διάστημα αυτό.

Αναλυτικά η δήλωση του :

Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους απαρτίζουν τη διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη συνεργασία που είχαμε το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον φίλαθλο κόσμο της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Ξεκινήσαμε με στόχο να χτίσουμε μία νέα ομάδα με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, μια ομάδα στην οποία η σωτηρία θα θεωρείται δεδομένα. Κάποιοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, που θεώρησαν ότι αγωνιζόμαστε ακόμη στην Α2 και ότι η ομάδα δεν θα είχε το δικαίωμα να πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις, θα μπορούν στην πρώτη “στραβή”, να μιλούν υποτιμητικά στους ποδοσφαιριστές μου.

Σε μένα έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να το κάνει στους ποδοσφαιριστές μου. Έτσι έχω μάθει στη ζωή μου και αυτό θα ακολουθήσω με ευλάβεια.

Από την πλευρά μου θεώρησα ότι είναι καλύτερο να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας και ότι αυτή θα διορθώσει τέτοιου είδους φαινόμενα. Παράλληλα πιστεύω πως η παρουσία ενός ανθρώπου όπως ο Αβραάμ Παναγιωτίδης, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στην ομάδα, η Ποντιακή Νεολαία θα βρει ξανά το δρόμο της.

Φεύγω με τις καλύτερες σχέσεις και αναμνήσεις από τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο, ακόμη και από άτομα που είχαμε διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Η ομάδα άλλωστε είναι σε καλά χέρια και είναι θέμα χρόνου να δείξει τις ποδοσφαιρικές αρετές της.

Ξέρω ότι αυτή η κίνηση θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά αυτή είναι η τύχη για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Ζητώ συγνώμη από αυτούς που στεναχώρησα και φυσικά εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας. 

Με εκτίμηση,

Σάκης Παγγούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected