Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο pieriasport

449ffb7b27519e2f01c06551b8e33121_LΠροφανής και ξεκάθαρος είναι ο στόχος της επιστροφής στη Football League για την ομάδα του τον Αιγινιακό είπε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου στο Pieriasport.

Ο έμπειρος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής μας και τόνισε πως πρέπει η Πιερία να βγάλει και θα βγάλει τον πρωταθλητή, ενώ εκτός του πρώτου που θέλει από την περιοχή, είναι σημαντικό όλες οι ομάδες να συνεχίσουν στην ίδια κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Νομίζω ότι οι ομάδες δεν έχουν και πολύ διαφορά μεταξύ τους οπότε κάθε παιχνίδι είναι σχετικά δύσκολο. Γενικά νομίζω ότι είναι ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα σαν ομάδα με δεδομένο ότι είχαμε πολλά παιχνίδια εκτός έδρας, και την ανάλογη προσαρμογή που χρειάζεται δηλαδή να κάνεις στην συγκεκριμένη κατηγορία θέλει άλλο τρόπο παιχνιδιού. Το καταλάβαμε ευτυχώς γρήγορα και σχετικά εύκολα και θα μας βοηθήσει πολύ αυτό στη συνέχεια.

DSC_3443

Ο στόχος νομίζω ότι είναι προφανής να επιστρέψει η ομάδα στην Β εθνική. Το προδίδει καθαρά αυτό το υλικό της ομάδας που νομίζω ότι είναι και το καλύτερο στην κατηγορία. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρουμε

Πιερικός και Κίτρος δείχνουν ότι δουλεύουν σωστά και είναι δυνατές ομάδες φέτος. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας δεν ξεκίνησε καλά αλλά ελπίζω να καταφέρει στο τέλος και να πετύχει τον στόχο του. Γενικά έχουμε καλές ομάδες σαν νομός.

Θεωρώ ότι η Πιερία θα βγάλει σίγουρα τον πρωταθλητή του ομίλου φέτος και εύχομαι να μην χάσει καμία ομάδα μας την κατηγορία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον νομό και τα παιδιά του, να έχει ομάδες στην συγκεκριμένη κατηγορία.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected