B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 8η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre game a2

Μια Κυριακή με έντονο ενδιαφέρον στην Α2 Ερασιτεχνική, που πραγματοποιεί την 8η “στροφή” της στη φετινή σεζόν.

Τα ντέρμπι στους δύο ομίλους δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το αυριανό πρόγραμμα, με τα… φώτα να πέφτουν εκ των πραγμάτων σε Παλαιό Σκυλίτσι και Άγιο Γεώργιο, σε δύο αναμετρήσεις με ιδιαίτερα έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά και με ξεχωριστή προσέγγιση όσον αφορά την αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο γείτονες.

1ος όμιλος

Με το παιχνίδι στο Παλαιό Σκυλίτσι να ξεχωρίζει, συνεχίζεται με την 8η αγωνιστική ο πρώτος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής. Ο τοπικός Άρης, που έχασε έδαφος στην κορυφή μετά τα τελευταία αποτελέσματα, υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι στιγμής Δόξα Λιανοβεργίου. Με νίκη οι “κίτρινοι” επανέρχονται δριμύτεροι μειώνοντας τη διαφορά, σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αποκτά το “πάνω χέρι” για τη συνέχεια.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Ιδιαίτερης σημασίας και το παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νίκη Αγκαθιάς, στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Οι δύο ομάδες μάλιστα ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, με τους “μπλε” να είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στην έδρα τους.

Πολύ ενδιαφέρον ματς και στον Σταυρό, όπου η τοπική Θύελλα στοχεύει στην επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού, που προέρχεται όμως από τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Την ίδια ώρα, μόνο τη νίκη θα επιδιώξουν στην έδρα τους Άρης Παλαιοχωρίου και Μακεδονικός Πλατάνου, που υποδέχονται τους Αλιάκμων Νησελίου και ΠΑΟΚ Κουλούρας αντίστοιχα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου μάλιστα έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί από τον ΜΑΣ Βεργίνας που έχει ρεπό ενώ περιμένει “γκέλα” της Δόξας στο Σκυλίτσι για να επιστρέψει και πάλι στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στα Παλατίτσια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς καθώς βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (15.00) :

ΑΕ Σχοινά – Νίκη Αγκαθιάς

Άρης Παλαιοχωρίου – Αλιάκμων Νησελίου

Θύελλα Σταυρού – Εθνικός Κλειδιού

Μακεδονικός Πλατάνου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Δόξα Λιανοβεργίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Ρεπό : ΜΑΣ Βεργίνας

δείτε  τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

α2-promo

2ος όμιλος

Σπουδαίας σημασίας αναμετρήσεις και στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με αυτές σε Άγιο Γεώργιο και Αγία Βαρβάρα να ξεχωρίζουν.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων, που έχει το απόλυτο στις νίκες μέχρι στιγμής, υποδέχεται την πολύ ανεβασμένη Ελπίδα Μονοσπίτων σε μια “κόντρα γειτόνων” που κρατά πολλά χρόνια. Οι “πράσινοι” του Μπάμπη Σπυριδωνίδη έχουν την ευκαιρία να πετύχουν την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Λάκη Μίλη στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα το φέρει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Την ίδια ώρα, οι τέσσερις ομάδες που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, έχουν σημαντικά εμπόδια κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους.

Η Νέα Γενεά, μετά το εμφατικό 1-4 στην Παναγιωπούλα, επιστρέφει στο Δημοτικό Γήπεδο Νικομήδειας για να υποδεχτεί τον ΑΣ Πατρίδας που θα εμφανιστεί στην έδρα των “κιτρίνων” με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. “Κομπλέ” και η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη, που στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα τη διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό Νάουσας, που μεταβαίνει στην Αγία Βαρβάρα για να αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο Αγροτικό Αστέρα, που δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 0-2 στην Πατρίδα το προηγούμενο Σάββατο, καθώς ισοφαρίστηκε στο τέλος. Από ρεπό προέρχονται οι “ερυθρόλευκοι”, που παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας, ενώ διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μακριά από τον Άγιο Νικόλαο.

Αμφίρροπο το παιχνίδι στη Ραχιά, όπου η ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται τον μαχητικό Νηρέα Βέροιας ενώ μόνο νίκη θέλει την ίδια ώρα ο ΑΟ Μαρίνας κόντρα στην Ακαδημία Μακροχωρίου, αν θέλει να αναρριχηθεί περισσότερο στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στη Μέση, όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη δεύτερη και την παρθενική νίκη στο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (10.30) :

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΕΠ Βέροιας – Νηρέας Βέροιας

Φίλιππος Μέσης – Δόξα Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΣ Πατρίδας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ολυμπιακός Νάουσας

Ρεπό : Ακαδημία Βέροιας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected