Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημίες ΕΠΣ Ημαθίας – Οι καταγγελίες του Ολυμπιακού Νάουσας και η απάντηση του Κεραυνού Επισκοπής

PB140010

Διαβάσαμε στο blog της σχολής της Arsenal Soccer School Νάουσας το τι συνέβη (όπως τα περιγράφει ο συντάκτης του άρθρου) το πρωί του Σαββάτου (14/11) σε αγώνα τμημάτων υποδομής με τη συμμετοχή των “ερυθρολεύκων” και του Κεραυνού, στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής. 

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του olympiakosnaousas.blogspot.gr, στη συνέχεια την απάντηση του Γενικού Αρχηγού του Κεραυνού, Πασχάλη Λιθοξόπουλου με τον οποίο επικοινωνήσαμε και εσείς (οι αναγνώστες μας) θα κρίνεται διαβάζοντας και τις δύο πλευρές.

Το άρθρο του blog του Ολυμπιακού Νάουσας :

Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, οι προπονητές της και οι γονείς της, εκφράζουν την βαθιά τους λύπη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Επισκοπής, όπου καλεστήκαμε να φιλοξενηθούμε και να μάθουμε τα παιδιά μας να παίζουν ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο.

Δυστυχώς, αυτό που μας έλειπε, είναι «ο καλύτερος τρόπος».

Μετά από επίθεση του υπεύθυνου προπονητή της ακαδημίας της Επισκοπής, προς τα μικρά παιδιά, τους προπονητές, τους γονείς και τους  υπευθύνους της σχολής μας με το πρόσχημα πως οι μικροί ποδοσφαιριστές παίζουν σκληρά (όποιος γνωρίζει τη σχολή μας και τη φιλοσοφία μας νομίζω πως δεν χρειάζεται καμία απάντηση σε αυτή τη κατηγορία, το πράγμα φαίνεται από μόνο του) και μετά από αλλεπάλληλες επιθέσεις προς τα πρόσωπα όλων μας με τα αισχρότερα λόγια που κι εγώ δυσκολεύομαι ακόμη και να τα σκεφτώ όχι να τα γράψω, αποφάσισε να μας διώξει και να μας συστήσει να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο του. Κι εμείς το κάναμε.

Η σχολή ASS Νάουσας ανακοινώνει πως:

  1. Δεν θα δεχθεί να εκθέσει τα παιδιά της σχολής με κανέναν τρόπο, μπροστά σε τέτοιους «προπονητές» και θα συμμετέχει ποτέ ξανά ή θα αποχωρεί όταν διαπιστώσει πως οι άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά στον αθλητικό τομέα βρίζουν παίκτες και προπονητές ή γονείς.
  2. Οι αισχρές εκφράσεις σεξουαλικού περιεχομένου δεν είναι για τα αφτιά των παιδιών και θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της δεν θα δεχθεί να αγωνιστεί ξανά με την συγκεκριμένη ακαδημία, αν δεν απομακρυνθεί ο άνθρωπος αυτός που το μόνο που προσφέρει είναι δυσφήμιση και στην δική του ακαδημία αλλά και σε όλο το αθλητικό κομμάτι των ακαδημιών. Οι προπονητές είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι προς αποφυγή.
  3. Την επόμενη φορά που κάποιος προπονητής, κινηθεί εναντίον ενός μικρού παιδιού κάνοντάς το να κλαίει από τον φόβο του, θα έχει να αντιμετωπίσει μηνυτήριες αναφορές προς το πρόσωπό του, αλλά και προς την ακαδημία που εκπροσωπεί.

Οι προσωπικές επιθέσεις του συγκεκριμένου προπονητή προς το πρόσωπό μου προσωπικά και προς τους προπονητές της σχολής, θα μείνουν ασχολίαστες, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε τέτοιες διαδικασίες και θα απαντηθούν με ένα «ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια», σεβόμενοι τα χρόνια του «προπονητή».

Θα ήθελα πάρα πολύ, μέσα από τα βάθη της καρδιά μου να ευχαριστήσω τους προπονητές της ακαδημίας, διότι στάθηκαν στο ύψος τους, δεν ενεπλάκησαν, αν και προσβλήθηκαν έντονα και έδειξαν το επίπεδο που πρέπει να δείχνει κάθε δάσκαλος που ποιεί ήθος στα παιδιά του.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς που δεν παρασύρθηκαν και δεν μας έφεραν σε δύσκολη θέση, σεβόμενοι τη φιλοσοφία της σχολής, γιατί γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο να δέχεται το παιδί σου επίθεση από έναν προπονητή και να μένεις ψύχραιμος. Με τον ήρεμο τρόπο που αντέδρασαν μας έδειξαν όλους πως αυτή η σχολή έχει μέλλον λόγω επιπέδου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπόλοιπους προπονητές της Επισκοπής που με την στάση τους βοήθησαν να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

Η σχολή της Arsenal Soccer School Νάουσας, συνεχίζει με περισσότερο πάθος και αγάπη προς τα παιδιά το έργο της και δεν θα σταματήσει, ούτε θα παραστρατήσει για χάρη κανενός ακαλλιέργητου ανθρώπου.

Λυπόμαστε πολύ που τα παιδιά θα διδαχθούν την σημερινή ποιότητα των ανθρώπων που τους κοουτσάρουν. Οι γονείς θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Θεωρούμε το σημερινό συμβάν σαν να μην συνέβη και ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτε τέτοιο στο μέλλον σε καμία ακαδημία.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, ας μην τα κατακρεουργούμε.

(Οι φωτογραφίες που πρόλαβαν να τραβηχτούν αναρτούνται για χάρη των παιδιών και μόνο!!..)

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ. 

Episkopi

Η απάντηση από πλευράς Κεραυνού Επισκοπής :

“Ο προπονητής μας είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή τους…Ένας πιτσιρικάς από την Ακαδημία Άρσεναλ του έκανε χειρονομία (του το είπαν τα υπόλοιπα παιδιά) και αφού πρώτα τον μάλωσε, μετά ανέφερε στον προπονητή τους ότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά από μικρά παιδιά.

Βέβαια καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα τα παιδιά του Ολυμπιακού μιλούσαν άσχημα…Μετά τη λογομαχία των δύο προπονητών, ο τεχνικός του Κεραυνού διέκοψε τον αγώνα και απομάκρυνε το συγκεκριμένο τμήμα. Ο Ολυμπιακός διέκοψε τους αγώνες από όλα τα τμήματα. Στο σημείο αυτό, ένας γονιός κινήθηκε απειλητικά κατά του προπονητή μας κατηγορώντας τον ότι έβρισε τον γιο του.

Ο προπονητής μας ανέφερε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο και με τον μόνο που αντάλλαξε κουβέντες ήταν ο ομόλογος του στον Ολυμπιακό. Κάπου εκεί μέλος της διοίκησης Ολυμπιακού φάνηκε να λέει ότι θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον προπονητή του Κεραυνού.

Αυτό που μας εκπλήσσει είναι το ότι συγκεκριμένο μέλος από το συγκεκριμένο σωματείο εδώ και 3 χρόνια βάλλει εναντίον μας χωρίς να ξέρουμε τον λόγο….Είναι πολλοστή φορά που εξαπολύουν κατηγορίες μέσω του blog.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected