Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΝίκη ψυχολογίας και νέο ξεκίνημα για τον Απόλλωνα! Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ομάδας ο Γιάννης Πολλαετίδης, καθώς οι «κοκκινόμαυροι» έφυγαν με το διπλό από τους Αμπελόκηπους, επικρατώντας με 1-0 τον Ηρακλή.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει και πάλι χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας που πορεύεται πλέον με νέα διοίκηση και πλέον κοιτάει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

Οι γηπεδούχοι παρόλο που είχαν τα ηνία του αγώνα δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, κάτι που μπόρεσε ο Απόλλωνας, καθώς στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Προβατίδη στο 19ο λεπτό. Κάτι που κράτησε μέχρι το τέλος παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 68′ με τον Τσεκερίδη για τον Ηρακλή, ενώ ο Απόλλων θα μποροιύσε να διπλασιάσει τα τέρματά του με την κεφαλιά του Μήτσικα στο 76′ (μπλόκαρε ο Παπαθανασίου).

Συνθέσεις

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου (Ταμπούρης), Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Σάρρος, Ζυγκερίδης, Νικολίτσας (73΄ Νέτας), Χιονίδης, Σαμπιασβίλι, Λιόνης (65΄ Τσεκερίδης)

Απόλλων Καλαμαριάς (Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Σαμαρόπουλος, Μπουλγουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Γιαξής, Κουκουλέκης, Προβατίδης, Παπαδημητρίου (78΄ Αθανασιάδης), Ζανέττου (55΄ Μήτσικας), Μωυσίδης, Πολιανίδης (70΄ Μπονέρης)

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected