Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Ελπίδα Μονοσπίτων 1-3

10406364_1508554429428568_2412360907874736193_n

Δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες φέτος, νικήτρια όμως αυτή τη φορά η εντυπωσιακή Ελπίδα Μονοσπίτων!

Η ομάδα του Λάκη Μίλη μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Απόλλων στο Κύπελλο και να αποκλείστηκε νωρίς στον θεσμό, ωστόσο στο πρωτάθλημα διανύει το τελευταίο διάστημα περίοδο παρατεταμένου φορμαρίσματος και σήμερα το απέδειξε περίτρανα.

Κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε καν ισοπαλία στο πρωτάθλημα (και μάλιστα μόλις με 6 γκολ παθητικό), κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη, αφενός μεν εκτός έδρας, αφετέρου σημειώνοντας τρία γκολ και μάλιστα με ανατροπή.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων ήταν αγνώριστος σήμερα, αρκετά νευρικός και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις βάσεις (όπως σε όλα του τα παιχνίδια) για την επικράτηση. Παράλληλα, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Ελπίδα στο 39′, ένα τέρμα που σήμανε τελικά την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη ο Άγγελος Καϊσίδης, ο οποίος στο 25ο λεπτό με ωραία προσπάθεια και τελείωμα, σημείωσε το 5ο προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο 38′ οι “πράσινοι” του Αγίου Γεωργίου είχαν δοκάρι με τον Χατζηγεωργίου (που αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του) και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ελπίδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ζούρα από τον Χάρη Δημητρούση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γιώργος Τουλουμτζής, ο οποίος δεν αστόχησε και με το 8ο τέρμα στο πρωτάθλημα, έφερε το ματς στα ίσια.

DSCN0650

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, με τον Απόλλων να ρισκάρει περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που έφτασαν στο δεύτερο γκολ, χάρη στην επιθετική οξυδέρκεια του Θωμά Τρούπκου ο οποίος με δυνατή κεφαλιά (63′) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαρέντη.

Δύο λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μάλιστα εκνευρισμένος πέταξε τη φανέλα με την Ελπίδα να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στη συνέχεια, με τέρμα του Ζούρα στο 78′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης, Δημητρούσης Χ., Σερέτης, Τσαλίδης (73′ Δημητρούσης Κ.), Μουχτάρης, Καριπίδης, Καϊσίδης (51′ Μπαξεβάνης), Κουτρουλιάς, Χατζηγεωργίου (65′ Σιδηρόπουλος).

Ελπίδα Μονοσπίτων : Χωλόπουλος, Τουλουμτζής, Μπουρδάνος, Τρούπκος, Κώτελης, Ζούρας, Νούσης, Λουμπουρδής (85′ Σαρακατσιάνος), Παυλίδης Ν., Χατζηθεοδώρου, Χάρτσιος (30′ Παπαδόπουλος).

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Η ανακοίνωση του Απόλλων για το σημερινό παιχνίδι

“Αν και ο ΑΠΟΛΛΩΝ προηγήθηκε με τον Καϊσίδη, λίγο πριν το ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση με “ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ” πέναλτι! Η ήττα κάποια στιγμή θα ερχόταν αλλά η πικρία είναι με τον τρόπο που συνέβη.

Δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Μονοσπίτων για την νίκη τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.

Υ.Γ 1. Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους για το θλιβερό γεγονός που συνέβη με παίκτη της ομάδας μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Το Δ.Σ. και ο προπονητής θα φροντίσουν να μην υπάρξουν ποτέ ξανά στο μέλλον τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Υ.Γ.2. Το σωματείο ιδρύθηκε το 1952. Σε αυτά τα 63 χρόνια έχουν προσφέρει πλήθος ανθρώπων στην ομάδα, που από την αγάπη και το μεράκι τους χτίστηκε αυτό που χαιρόμαστε όλοι σήμερα. Το “πέταμα” της φανέλας δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους αυτούς, προς το Όνομα της Ομάδας, προς τους συμπαίκτες, προς τον προπονητή, προς τους φιλάθλους, προς το Δ.Σ. αλλά και προς τον ίδιο που το έπραξε. Νεότερα σύντομα…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected