Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Είναι 16 χρονών αλλά οι αποδοχές του εκτοξεύονται ήδη!

donnarumma-titular-milan-con-solo-anos-1448024924338Ο 16χρονος Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα θα πάρει αύξηση και έτσι από τις 160.000 ευρώ που είναι σήμερα το συμβόλαιό του, θα εισπράττει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο…

Έμπρακτα αποφάσισε η Μίλαν να αποζημιώσει τον πιτσιρικά που έκανε ντεμπούτο φέτος στη Serie A και ήδη, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 16 ετών, έχει κάνει τέσσερις εμφανίσεις, μετά και τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Ντιέγο Λόπεθ. η διοίκηση των «ροσονέρι» αποφάσισε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport». Ο Ντοναρούμα εισπράττει τώρα 160.000 ευρώ το χρόνο, ενώ με το νέο συμβόλαιο προβλέπεται ότι θα μείνει στην ομάδα μέχρι το 2019.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες ημέρες. Ο Ντοναρούμα αποτελεί προσωπικό στοίχημα του προπονητή της Μίλαν, Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος δεν είχε κανένα δισταγμό να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σασουόλο και σε άλλα τέσσερα παιχνίδια στη συνέχεια. Έχει δεχθεί δύο γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις και αναμένεται να είναι βασικός και στο παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους, όπου θα συναντήσει το ποδοσφαιρικό είδωλό του, τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected