Football League

Football League – Δεν σταματά πουθενά η ΑΕΛ!

1350770Νικών συνέχεια για την ΑΕΛ που επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας εκτός έδρας, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Football League.

Ακόμα μια νίκη την έβδομη της συνολικά στο πρωτάθλημα, πέτυχε η ΑΕΛ. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενδεικτικό των απουσιών που είχε για το εν λόγω ματς, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μπει καλύτερα στο ματς και σε τέσσερις περιπτώσεις να φτάσει κοντά στο γκολ χωρίς ωστόσο να το πετύχει. Αρχικά στο 6΄ με το σουτ του Μπέλη που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ξενοδόχοφ και εν συνεχεία στο 9΄ με το μακρινό σουτ του Μπέλη να αποκρούεται εκ νέο σε κόρνερ από τον γκολκίπερ των «βυσσινί», αλλά και στο διάστημα 17΄ – 18΄όταν και τα σουτ των Μασένα και Μπέλη σταμάτησαν στο δεξί και στο αριστερό δοκάρι της εστίας των Θεσσαλών.

Από το 40΄ και μετά η ΑΕΛ κέρδισε χώρο στο γήπεδο και κατάφερε να κλείσει στην περιοχή της την ομάδα του Νίκου Παντελή, χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική για την εστία του Κατσούλη. Όλα αυτά μέχρι το 45΄ όταν και ο Πάτο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «γαλάζιων», κάνοντας έτσι το 0-1 αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα από το 66΄ κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι το οποίο όπως ήταν φυσικό ήταν υπέρ της ομάδας της Λάρισας. Στο 87΄ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το σουτ όμως του Μπέλη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ξενοδόχοφ, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Μουκτάρης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης (63’ Μπούζας), Μπέλης, Φράγκος (84’ Σμυρλής), Αρναρέλλης (58’ Λουκάνοβιτς), Μασένα.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μονιάκης (63’ Παπαχρήστος), Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο, Κουτσιανικούλη, Μαρουκάκης (81’ Καπός – 87’ Κρητικός).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected