Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχέρων Καναλακίου – Φωκικός 3-1

DSC_0158Το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο για την εφετινή σεζόν πανηγύρισε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Η ομάδα του Νίκου Βέκιου επικράτησε με 3-1 του Φωκικού στο Καναλάκι.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως η ομάδα της Άμφισσας έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γεωργόπουλος πλάσαρε αλλά ο Καραπιπέρης έδιωξε σε κόρνερ (7΄). Στο 9΄ ο Λαγός με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μακρυγιάννη απέναντι στον Τσοτουλίδη και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Φωκικού και έκανε το 1-0. Στο 41΄ ο Κώστας Πάνος με σουτ μετά από σέντρα του Κυριακάκη διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ Αχέρων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του στο παιχνίδι δεν ήταν κακός, και η ομάδα Καναλακίου κατάφερε να πετύχει άλλο ένα τέρμα στο 63΄ με τον Κυριακάκη. Ο Φωκικός από την άλλη πλευρά δεν ήταν απειλητικός, και το μόνο κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 81΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργουσόπουλος.

Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα του Ματσούκα βρήκε ευχαριστημένους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου για την δεύτερη νίκη και προβληματισμένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει απογοητευτικά το πρωτάθλημα.

 

Συνθέσεις

Αχέρων Καναλακίου (Βέκιος): Καραπιπέρης, Λαγός, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (81΄Κωνσταντίνου Ε.), Πολυχρονάκης, Μακρυγιάννης (84΄Μουζάκης), Λουκούμης (33΄ Omasere), Κωνσταντίνου Β.

Φωκικός (Κουκούλης): Τσοτουλίδης, Μουζασβίλι (67΄Μαυρουδής), Λυμπέρης, Αρβανίτης, Zαννιάς, Ουατάρρα, Γεωργαντόπουλος, Μπονγκ (78΄ Σαββίδης), Γεωργουσόπουλος, Αραπίτσας, Καμβύσης (73΄ Σβίγγος)

*sportime24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected