Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Αιγινιακός 0-1

DSC02250Η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα, δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ της ομάδας του Αιγινίου και έμεινε για μια ακόμη φορά (από τοπική ομάδα του Νομού) χωρίς κανέναν βαθμό.

Ο προπονητής της ομάδας παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ένα διαφορετικό σχήμα απο αυτά που μας συνήθιζε καθώς άφησε έξω τον μέχρι πρότινος βασικό και απαραίτητο Μάριο Παπαδόπουλο.

Επίσης έπαιξε με 4 αμυντικούς μέσους, θέλοντας όπως φάνηκε να φτιάξει ένα κορμό απέναντι στους υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού.

Το σχήμα Κώτσια-Κωσταντίνου-Τροίρη και Πεεφ εμφανώς του βγήκε, καθώς και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές βοήθησαν αρκετά στο κέντρο.

Αλλά… ο σημερινός αδύναμος επιθετικά Πιερικός δεν κατάφερε να βρεθεί σχεδόν ποτέ στην εστία του Τόλιου, καθώς Τσεβάς και Καράμπελας δεν αρκούσαν για να γίνει ”επιθετικός” ο Πιερικός.

Στο 2ο Ημίχρονο ο Πιερικός με την είσοδο Γεωργίου, M.Παπαδόπουλου καθώς και Γιαλαμίδη, δεν κατάφερε και πάλι να φτάσει στην επίθεση, και όλα τελείωσαν στην αποβολή του Ανδρέου (στο 67′) καθώς δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα ”χάθηκε” μέσα στο γήπεδο, με την μεσαία γραμμή να αφανίζεται και να μην καταφέρνει να κρατάει μπάλα και να δημιουργεί. Στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα κρινόταν κυρίως στην άμυνα, καθώς εκεί γύριζαν συνεχώς τη μπάλα, και με τον Αιγινιακό να πιέζει χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι σημαντικό…

Εκεί ο Πιερικός πάλι καλά είχε έναν Φιρινίδη κάτω απο τα δοκάρια…

πηγή: pierikosnews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected