Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 6-0 (photos)

IMG_6206Καταιγιστική η Ακαδημία Βέροιας στο σημερινό παιχνίδι του ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι!

Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους, η ομάδα του Θεόδωρου Τέγου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “πράσινους”, που μία εβδομάδα μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας, δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο. H Ακαδημία σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (21 τέρματα έναντι 28 του Απόλλων Αγίου Γεωργίου) ενώ εντυπωσιακή είναι η επίδοση της στα μετόπισθεν όπου έχει την καλύτερη άμυνα στον όμιλο (8 παθητικό)

Οι “βυσσινί” παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο και από το 4ο μόλις λεπτό όταν και προηγήθηκαν, φανέρωσαν τις προθέσεις τους. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάριος Αργυρόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε τον…χορό των τερμάτων για τους γηπεδούχους και στο 6′ ήταν η σειρά του Σοφιανίδη να πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

IMG_6220

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός για την ομάδα του Αγροτικού, που προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 24′ ο Πορφύρης “έγραψε” το 3-0 για τους “βυσσινί” ενώ στο 38′ και πάλι ο Αργυρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου

Με το υπέρ του ευρύ σκορ, η Ακαδημία προσπάθησε να διαχειριστεί το πλεονέκτημα στη συνέχεια και μάλιστα πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, αμφότερα με τον Καλτσά, στο 65′ και στο 82′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Παυλίδη Θ.

IMG_6243

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Κουβάρος Α., Ταρατσίδης (62′ Παπουλίδης), Μπρανιώτης (55′ Απαζίδης), Παπαδόπουλος Χ., Γκιουλέκας, Καλτσάς, Αργυρόπουλος Μ. , Σοφιανίδης, Γκαλαΐτσης, Πορφύρης, Γαβριηλίδης (71′ Σαντικίδης)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μαυρίδης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης (85′ Παρασκευαϊδης), Χολέβας, Ζέρβας, Σερασκιέρης, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Κατσαπελίδης (61′ Παυλίτσας), Γαλάνης (79′ Αλεξανδρής)

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected