Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Έβρος Σουφλίου – Καμπανιακός 1-1

991498793bdab6cdb68dbf1351a85a22_XLΣυναρπαστική αλλά δυσάρεστη εξέλιξη είχε ο αγώνας στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” για τον Έβρο Σουφλίου με αντίπαλο τον δυνατό Καμπανιακό, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και βλέπει την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει αν και μόλις στην 11η αγωνιστική.

Ο αγώνας παρουσία λίγου κόσμου έγινε κάτω από δυνατό αέρα, ευνοϊκό για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος που δεν το εκμεταλλεύτηκαν, ενώ στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες των Μπινόπουλου και Κηπουρού που απειλήθηκαν με μακρινά κυρίως σουτ. Έτσι ο Έβρος προηγήθηκε κόντρα στην ροή στο 83’, με τον Ζιγκερίδη, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, δεχόμενος την ισοφάριση με την λήξη του παιχνιδιού από τον Πάλλα, που τον άφησε κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με εννιά βαθμούς.

Συνθέσεις

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ουζούνοφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Κάρεν, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης (60’ Δραγανίδης), Αλεξίου (74΄Πιτσόκος), Εμρέ, Ζυγκερίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαμουρίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Αλμπάνης (78’ Δορμούσης), Χατζόπουλος, Μπάλιος (65’ Μαυρίδης), Σιαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς, Πασιαλής (46’ Χρήστου).

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected