Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 3-0 (photos)

DSCN0093

Μέσα σε πέντε λεπτά, στο τέλος του πρώτου μέρους, “καθάρισε” την πρόκριση ο ΦΑΣ Νάουσα και συνεχίζει στο θεσμό με στόχο την κατάκτηση του τίτλου…

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά επικράτησε του μαχητικού ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που πάλεψε για την πρόκριση, σε έναν θεσμό που επιθυμούσε τη διάκριση. Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης, οι γηπεδούχοι, παρά τη μέτρια εμφάνιση, πήραν αυτό που ήθελαν και απέκλεισαν τους “κυανοκίτρινους” από τη συνέχεια του Κυπέλλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μπροστά σε 150 περίπου θεατές και κάτω από ψιλόβροχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, οι “κυανόλευκοι” εγκλωβίστηκαν στο πρώτο μισάωρο από την άμυνα του ΓΑΣ, που με εξαίρεση την προβολή του Περηφανόπουλου στο 22ο λεπτό (μετά από εκτέλεση φάουλ του Καφέ όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω) δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Απεναντίας, προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τα καρέ του Ιωακειμίδη, που επίσης δεν απειλήθηκε και δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Για να φτάσουμε στη φάση του 39ου λεπτού όπου ο ΦΑΣ κατάφερε να “σπάσει τον Γόρδιο δεσμό”. Μετά από δύο συνεχόμενες εκτελέσεις κόρνερ του Καφέ, ο Περηφανόπουλος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στην περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 45′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους και πάλι με δημιουργό τον Καφέ, ο οποίος βρήκε ωραία τον Λαμπριανίδη και αυτός από καλή θέση πλάσαρε στη γωνία του Κίτσου.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΓΑΣ έφτασε στο γκολ με τον Ουέλινγκτον, ένα τέρμα που ακυρώθηκε ως off-side στον σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του βοηθού κ. Νησελίτη, σε μια φάση που προήλθε από σουτ του Τσαγκερά που κόντραρε στον Συμπεθέρη και στρώθηκε στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η συνέχεια ανάλογη στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε τρίτο γκολ με τον Δημήτρη Καφέ, που “σφράγισε” με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή του σημερινή παρουσία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη.

DSCN0094 DSCN0095

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι (74′ Σαρηγιαννίδης), Νίκου (84′ Βλαχοδήμος Α.), Τασιώνας, Καφές (78′ Πατατούκας)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Μάραντης (80′ Ίντος), Κοτζαχρήστος, Ρίσσου, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Τσαγκεράς, Γιάτσος, Κακούδης Χ. (46′ Θεοδοσιάδης Δ.), Παρηγορίδης (Κουλιανίδης 68′).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected