Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Θύελλα Φιλώτα – Δόξα Δράμας 0-1

1323452Την τέταρτη της νίκη μακριά από την έδρα της, πανηγύρισε η Δόξα Δράμας που επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Φιλώτα, σε αγώνα για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στις νίκες έπειτα από δύο σερί αγωνιστικές, επέστρεψε η Δόξα Δράμας. Tο συγκρότημα του Αντρέα Παντζιαρά μπήκε καλύτερα στο ματς απ΄ότι η ομάδα της Φλώρινας και μόλις στο 1΄  κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε πλασέ του Γαϊδαρτζή .Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Δραμινοί κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία του υπέρ τους αποτέλεσμα και στο 40΄ θα μπορούσαν να είχαν ζευγαρώσει τα τέρματα τους, το σουτ όμως του Γαϊδαρτζή, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κοντογουλίδη, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά  του αγώνα, και στο 58΄ απώλεσε σημαντική ευκαιρία προκειμένου να κάνει το 1-1 με τον Στεφανίδη να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, το σουτ του όμως που επιχείρησε δεν είχε την κατάληξη που ο ίδιος θα ήθελε καθώς γλύστρησε. Στο 69΄ οι ακρίτες είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Θεοδουλίδη να φεύγει άουτ. Η απάντηση από πλευράς Δόξας ήρθε στο 70΄ με το σουτ του Κυριακίδη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Κοντογουλίδη.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι το οποίο ήταν υπέρ των «μαυραετών» στην προσπάθεια που έκανα προκειμένου να διαιχειριστούν επιτυχώς το υπέρ τους σκορ. Στο 90΄ ο Βτιλής αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα το οποίο και είχαν οι φιλοξενούμενοι, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα της Φλώρινας, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Βασίλης Παπαδόπουλος):Κοντουγουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Τακίδης, Πάλα, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (74΄Λεζάκης), Γιακουμής (46΄Βαφειάδης), Στεφανίδης, Μπαστάνης, Ελευθεριάδης (66΄Εράλντι)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Στόικος, Ντουτσαρίδης, Χαριτίδης (60΄Κανετίδης), Κουμπρόγλου (70΄Κυριακίδης), Ντος Σάντος (79΄Κελεσίδης), Γαϊδαρτζής

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected