Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Mart-Neok1Έχουν γίνει συνήθεια τα άσχημα αποτελέσματα για τον Οπούντιο Μαρτίνου που δε βρίσκει λύσεις ακόμη και απέναντι σε ομάδες που παρουσιάζουν ανάλογα αγωνιστικά προβλήματα όπως ο φετινός Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι η ομάδα της Κατερίνης πήρε στο Μαρτίνο με σκορ 0-1, ένα υπερπολύτιμο τρίποντο αφήνοντας τους «πράσινους» για 12η αγωνιστική χωρίς νίκη και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι δεν άρεσαν ούτε σήμερα ανεξάρτητα αν για ένα 20λεπτο έδειξαν πάθος και διάθεση όπως έκαναν πάντα ειδικά μέσα στο Μαρτίνο. Η δημιουργία φάσεων και ακόμη περισσότερο το σωστό τελείωμα αυτών παραμένει ως τη γενεσιουργό αιτία της φετινής κακής πορείας του Οπούντιου. Μία από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες επιθέσεις τα τελευταία 4 χρόνια, φέτος έχει «κατορθώσει» να είναι η χειρότερη της κατηγορίας!…

Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι το Μαρτίνο φωνάζει για ένα πέναλτυ στο 74’ σε μαρκάρισμα του Κακκάβα στα όρια της περιοχής του Βασιλειάδη, ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για μια φάση που έγινε στην εκπνοή του πρώτου μέρους όπου ο Αθηναίος διαιτητής Καλογερόπουλος (Γιαννόπουλος – Μητρόπουλος) θα μπορούσε να δώσει παράβαση. Γενικά πάντως η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και περισσότερο οι φωνές εστιάστηκαν για αποφάσεις των βοηθών σε φάσεις που δύσκολα μπορεί κανείς να πάρει θέση αν δε βρίκσεται στην ίδια ευθεία,

Φάσεις κ γκολ

4’: Φάουλ του Πέππα η μπάλα θα φύγει δίπλα από το παραθυράκι της εστίας του Βασιλειάδη

15’: Μπαλιά του Γκριτζάπη για τον Πέππα που έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα, ο τελευταίος όμως τον πρόλαβε όταν εκείνος άνοιξε το κοντρόλ και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

26’ Φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με το σουτ του Τσαγκαλίδη να διώχνουν, ύστερα από κόντρες, πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

44’: Σέντρα του Παναγιωτίδη κεφαλιά του Κλιάνη, μετά από άστοχη έξοδο του Καρανάσου, η μπάλα θα φύγει μόλις πάνω από τα δοκάρια.

45’+: Ο Κατσιαμήτας θα πέσει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γκριτζάπη με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

46’: Με την έναρξη της επανάληψης θα έχουμε μια ακόμη σέντρα από τον Παναγιωτίδη, η άμυνα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Καρατζάογλου με σουτ στην κίνηση έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

74΄: Σέντρα του Νίκου Κωτσαλά ο Κακκάβας θα τσιμπήσει την μπάλα προ του Βασιλειάδη που θα τον ανατρέψει στα όρια της περιοχής του, ο κ. Καλογερόπουλος όμως δεν έδωσε ούτε φάουλ.

86’: Σέντρα Κουτσούμπα, κεφαλιά του προωθημένου Σπυριδάκη (συνηθισμένη εικόνα στα τελευταία λεπτά) η μπάλα άουτ.

91’: Προσπάθεια με το Ζαχαράκη, που είχε λύσεις, προτίμησε ν ασουτάρει και να στείλει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων του Καρανάσου.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος, Γκριτζάπης, Κόκα, Πέππας, Πατασαρούχας (65’ Κωτσαλάς Ν.), Ζαχαρόπουλος (60’ Δημητρέλλης), Κακκάβας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Παναγιωτίδης, Τσαγαράκης, Κλιάνης(54’ Ζαχαράκης), Νάκας (67’ Ποτουρίδης), Κατσιαμήτας (86’ Ηλιάδης)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected