Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Σενάρια…Χίτσκοκ σε τρία ματς! (stats, προημιτελικά)

DSCN0103

Τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα ματς διεξήχθησαν σήμερα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ημαθίας και μάλιστα τα τρία από αυτά…φλέρταραν με την παράταση μέχρι τέλους!

Ο κακός καιρός και η βροχή, αλλά βεβαίως και το εργάσιμο της ημέρας δεν επέτρεψαν τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα τέσσερα γήπεδα της ΕΠΣ Ημαθίας, ωστόσο όσοι έδωσαν το παρόν, ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα. Μεγάλη αποζημίωση βεβαίως τα 19 γκολ στα τέσσερα σημερινά ματς, αλλά και η γκραν γκινιόλ εξέλιξη σε Επισκοπή, Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ, που μπορεί να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αγώνων, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά χάρη σε ένα δυνατό πεντάλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους. Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν τη διάκριση στο Κύπελλο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Δραματικό παιχνίδι στην Επισκοπή, όπου ο Κεραυνός τα…χρειάστηκε κόντρα στον μαχητικό Φίλιππο. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη προηγήθηκε 3-0 στο 27΄ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το παιχνίδι, μείωσαν σε 3-2 στο 66′ και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στη συνέχεια. Ωστόσο, ο Κώστας Ντέλλας στο 88′ έλυσε τον “Γόρδιο δεσμό” και με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Παράλληλα, υπήρξαν εκατέρωθεν διαμαρτυρίες για τον ρέφερι κ. Βρέσκα.

Μεγάλο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, όπου ο τοπικός Άρης πάλεψε στα ίσια για την πρόκριση κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού. Ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 του 15ου λεπτού, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ ωστόσο στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” έφεραν το ματς με τη σειρά τους και πήραν τη σπουδαία πρόκριση. Έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για τον ρέφερι κ. Παυλίδη, δείτε λεπτομέρειες αργότερα στο ρεπορτάζ του αγώνα.

Τέλος, στο ντέρμπι της ημέρας, νικητής αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που συνεχίζει στον θεσμό με στόχο να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο. Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη προηγήθηκε νωρίς, δυσκολεύτηκε όμως σε μεγάλο βαθμό από την επιθετικότητα της Ποντιακής Νεολαίας, που τα έδωσε όλα για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες για 15 περίπου λεπτά, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ήδη ανακοίνωση για τη διαιτησία του κ. Μελτζανίδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των προημιτελικών :

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  3-0 (39′ Περηφανόπουλος, 45′ Λαμπριανίδης, 72′ Καφές)

Κεραυνός Επισκοπής – Φίλιππος Μελίκης  4-2 (8′ Παραστατίδης, 17′ Καρυπίδης, 27′-88′ Ντέλλας / 45′ Ανδρίτσος, 66′ Μηλιώτης πεν)

Άρης Παλαιοχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού  2-3 (28′ Πλέσκας, 36′ Βλάχος / 15′ Τσιολάκης, 68′ Παγγούρας πεν., 86′ Δαλήγγαρος)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  3-2 (2′-67′ Κίτσας Γ., 58′ Μαρτζέλος / 60′ Κίτσας Ε., 77′ Κίτσας Κ. πεν)

*με μαύρο χρώμα οι ομάδες που προκρίθηκαν

Οι σκόρερς του Κυπέλλου

1 Καφές ΦΑΣ Νάουσα 5
2 Ντέλλας Κεραυνός Επισκοπής 4
3 Τσιολάκης Ατρόμητος Διαβατού 4
4 Αθανασιάδης Η. Μακεδονικός Πλατάνου 3
5 Κίτσας Γ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3
6 Κίτσας Ε. Ποντιακή Νεολαία Αράχου 3
7 Κίτσας Κ. Ποντιακή Νεολαία Αράχου 3
8 Μαρτζέλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 3
9 Ανδρίτσος Φίλιππος Μελίκης 2
10 Βλάχος Άρης Παλαιοχωρίου 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected