Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Δωτιέας Αγιάς 3-0

AIGINIAKOS (3)Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς.

Ο Αιγινιακός “φούλαρε” τις μηχανές του στο πρώτο μέρος, πέτυχε 3 γκολ και πήρε δίκαια τη νίκη στο Αιγίνιο, ανεβαίνοντας συγχρόνως στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και πιάνοντας τους 23 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν από νωρίς το σκορ, όταν μόλις στο 9ο λεπτό, ο Γιαζιτζόγλου, εκτέλεσε ένα κόρνερ, βρήκε τον Γουέλκαμ και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γκούρτσας, βγήκε τετ-α-τετ με τον Παϊτέρη, τον οποίο και κέρδισε, κάνοντας το 2-0.

Το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, όταν στο 40ο λεπτό, ο Γκούρτσας, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Δωτιέα, σκόραρε και δεύτερο τέρμα.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου (73’ Αχαλινόπουλος Λεων.), Δήμου, Ράτκο, Σαββίδης, Ζούρκος, Γούλεκαμ, Καρακατσάνης, Ντίντακ (78’ Αχαλινόπουλος Κ.), Γκούρτσας (55’ Δερμιτζόγλου).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης (40’ Μπαταβάνης, λ.τ.), Παππάς, Τσακάλι, Κόκας, Γούτος (46’ Σελήνης, λ.τ.), Ντακούλας, Μεζίνι, Ραμάι, Μπαλογιάννης, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης (80’ Σούλι).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected