Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Αποχαιρέτησε και ο Αστέρας

1352523Μετά τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε από την Σπάρτα Πράγας με 1-0 και αποκλείστηκε από το Europa League. Τυπικής σημασίας το παιχνίδι με τη Σάλκε την τελευταία αγωνιστική.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στη Σπάρτα Πράγας παρά το γεγονός ότι η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στον Αστέρα. Μόλις στο 4′, ο Φερνάντεζ έπιασε το σουτ με το αριστερό στα όρια της περιοχής και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Ιγκλέσιας έκανε νέο σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών της Σπάρτα και να απομακρύνεται με την ελληνική ομάδα να διαμαρτύρεται για χέρι και πέναλτι. Το πέναλτι πάντως μάλλον σωστά δεν δόθηκε καθώς το χέρι του αμυντικού της Σπάρτα ήταν κολλημένο στο σώμα του.

Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που επιβεβαίωσε πως ήταν η ομάδα της Τρίπολης που ήθελε μόνο την νίκη διότι στη συνέχεια ήταν η Σπάρτα Πράγας που ξεκίνησε να πιέζει ασφυκτικά σαν να μην την ενδιαφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Στο 7′ ο Φατάι έκανε ένα κοντινό πλασέ για να αποκρούσει ο Θεοδωρόπουλος ενώ στο 16′ ο Ντότσκαλ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή για να αποκρούσει ξανά ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 22′ χάθηκε άλλη μια ευκαιρία για την Σπάρτα Πράγας με τον Ντότσκαλ να σουτάρει και τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει ξανά και τελικά αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33′ όταν ο Μπράμπετς έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο με το γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected