B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 10η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a21

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Α2 και η αγωνία κορυφώνεται όσον αφορά τις ομάδες που θα…αντέξουν στον πρωταθλητισμό αλλά και αυτές που θα δώσουν τη “μάχη” για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική.

Το πρόγραμμα της αυριανής 10ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, με αυτές σε Κλειδί, Σκυλίτσι και Νικομήδεια να ξεχωρίζουν.

1ος όμιλος

Τρεις σημαντικότατες για τη συνέχεια αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2, τελευταίας για τον μήνα Νοέμβριο. Τρία παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος και εκ των πραγμάτων συγκεντρώνουν τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μία προσφορά του…

Μικρο Ποδηλατο

Ξεκινώντας από το Κλειδί, όπου ο πολύ φορμαρισμένος Εθνικός (τρεις συνεχόμενες νίκες με σκορ 12-0!) υποδέχεται την επίσης ανεβασμένη Νίκη Αγκαθιάς (4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια), με αμφότερες τις ομάδες να ρίχνουν…κλεφτές ματιές προς την κορυφή. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου ο τοπικός Άρης θα παλέψει για την πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγώνες, κόντρα όμως σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο ΜΑΣ Βεργίνας, που μετρά 4 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 9-0!

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Η σειρά των αμφίρροπων ματς κορυφής “κλείνει” με την αναμέτρηση στον Σχοινά, όπου η νεοφώτιστη ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Δόξα Λιανοβεργίου, που με 22 βαθμούς φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 βαθμούς μέχρι στιγμής, ωστόσο έχουν αρκετά καλή παρουσία μέχρι στιγμής και για πολλούς, αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σημαντικό για το γκρουπ των ομάδων της ουράς είναι αυτό στο Νησέλι, όπου ο ουραγός Αλιάκμων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι στο τρίποντο. Δύσκολο το έργο και για τον Μακεδονικό στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, που θα αντιμετωπίσει τον “πληγωμένο” ΠΑΟ Παλατιτσίων, που θα παλέψει για κάθε βαθμό από δω και στο εξής.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Σταυρού, όπου η τοπική Θύελλα θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη μετά από τις 18/10, με αντίπαλο τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που έχει αυξήσει τη διαφορά από την τελευταία θέση στο +5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

Εθνικός Κλειδιού – Νίκη Αγκαθιάς

Αλιάκμων Νησελίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

AE Σχοινά – Δόξα Λιανοβεργίου

Θύελλα Σταυρού – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Μακεδονικός Πλατάνου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΜΑΣ Βεργίνας

Ρεπό : Άρης Παλαιοχωρίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo21

2ος όμιλος

Μαίνεται η μάχη σε κορυφή και ουρά στον δεύτερο όμιλο και η αυριανή 10η αγωνιστική χαρακτηρίζεται καθοριστική για το αν θα ανοίξει η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων που κυνηγούν την άνοδο ή θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Οι δύο “συγκάτοικοι της κορυφής, Ελπίδα Μονοσπίτων και Απόλλων Αγίου Γεωργίου θα τεθούν αντιμέτωπες με τις ομάδες που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λάκη Μίλη δοκιμάζεται στην Παναγιωπούλα κόντρα στην Δόξα Νάουσας και λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Την ίδια ώρα το συγκρότημα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη υποδέχεται στον Άγιο Γεώργιο τον ΑΣ Πατρίδας, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Φίλιππο Μέσης και υποχώρησε στην προτελευταία θέση. Οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν την 8η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και την την ίδια ώρα ελπίζουν σε “στραβοπάτημα” της Ακαδημίας Βέροιας, που αγωνίζεται στη Νικομήδεια.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Καφέ «Together» στη Νικομήδεια

Ένα παιχνίδι άλλωστε που ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα καθώς μετά από 9 αγωνιστικές, τόσο η ομάδα του Θοδωρή Τέγου όσο και η Νέα Γενεά βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι “βυσσινί” μάλιστα έχουν ήδη φτάσει τους 16 βαθμούς, έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 21 γκολ ενώ έχουν στις τάξεις τους τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Μάριο Αργυρόπουλο. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη χρειάζεται μόνο τη νίκη αν θέλει να παραμείνει στο -5 από την κορυφή και να διατηρήσει τις ελπίδες της για την άνοδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις σε Μακροχώρι και Μαρίνα, όπου κοντράρονται ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Στο ΔΑΚ Βικέλας Νηρέας και Ακαδημία Μακροχωρίου “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά στη φετινή κατάταξη ενώ στη Μαρίνα, ο τοπικός ΑΟΜ υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 7η θέση με 10 βαθμούς.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο :

Δόξα Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Νηρέας Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΣ Πατρίδας

Φίλιππος Μέσης – Ολυμπιακός Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ακαδημία Βέροιας

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected