Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΜΑΣ Βεργίνας 1-2 (photos)

DSCN9905

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα παρακολούθησαν οι 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα (29/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Σκυλιτσίου.

Εκτός των τριών τερμάτων που επιτεύχθηκαν, καταγράφηκαν πολλές καλές στιγμές για περισσότερα γκολ αλλά και τρεις αποβολές, δύο για τους φιλοξενούμενους και μία για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως δίκαια συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και ο νεαρός τεχνικός έχει βάλει το δικό του λιθαράκι για το εντυπωσιακό 5×5 των τελευταίων αγώνων, που φέρνουν τους νεοφώτιστους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

DSCN9889

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” των Μουρτζίλα-Τάνη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για να επανέλθει στις επιτυχίες, καθώς μετρά αισίως πέντε αγωνιστικές χωρίς “ροζ φύλλο” αγώνα. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τους “κιτρινόμαυρους” στην 7η θέση και οι 12 βαθμοί δεν δίνουν και πολλές ελπίδες ώστε να διεκδικηθεί το ένα από τα δύο εισιτήρια που δίνουν την άνοδο στην Α1.

Στον σημερινό αγώνα, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον Άρη και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, να σημειώσουν δύο τέρματα. Σκόρερ αυτών ο Γιώργος Σαμψωνίδης (5΄) και Παναγιώτης Βενιόπουλος (12΄) που έδωσαν σαφές προβάδισμα στους νεοφώτιστους.

Δείγμα του αιφνιδιασμού για τους “κιτρινόμαυρους”, τα πολλά λάθη που έγιναν στη συνέχεια και που δεν επέτρεψαν να απαντήσουν στα γρήγορα τέρματα του ΜΑΣ και να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

DSCN9890

Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μειώσει το σκορ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Παρά ταύτα, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να μπουν ξανά στο παιχνίδι και συγκεκριμένα με τον Θοδωρή Δημούλτση, ο οποίος σκόραρε στο 69′ και “έγραψε” το 1-2.

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο…χορός των αποβολών που επέφεραν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν! Στο 71′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Σαμψωνίδη, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην ίδια φάση, ο ρέφερι κ. Βρέσκας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον Κώστα Μουρτζίλα (αρχηγός) για διαμαρτυρία.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Στο 81′ ο ΜΑΣ Βεργίνας έμεινε με 9 παίκτες, καθώς και ο Χρήστος Αράπος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τον κ. Βρέσκα να τον τιμωρεί για θέατρο σε πτώση του ίδιου μέσα στη μεγάλη περιοχή του Άρη.

Η πίεση των γηπεδούχων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, δεν επέφερε καρπούς στη συνέχεια και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΜΑΣ να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Πίτο

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τσίπης Κ., Κουτσιάδης, Μουρτζίλας Κ., Νικολαΐδης, Δημούλτσης, Τσίπης Χ. (75′ Νούσιος), Παπαδόπουλος, Συρόπουλος, Πετικόπουλος, Ρηγόπουλος.

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος Π. (70′ Τάτσης), Μπλούκας, Ζέρης, Τσιάμπας (26′ λ.τ. Λιλιόπουλος), Αράπος, Βενιόπουλος, Σαμψωνίδης, Προβατάς (46′ Μελιόπουλος Σ.), Κατσιγιαννόπουλος, Μουρατίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected