Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Τι δήλωσε ο Νίκος Κεσίδης για τον Σάκη Γλώσση

DSCN8199Μια ζωή ολόκληρη υπηρετεί ο Σάκης Γλώσσης τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και η διοίκηση, αναλογιζόμενη την προσφορά του, προχώρησε σήμερα σε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με την παραίτηση που υπέβαλε μετά το παιχνίδι του Σαββάτου.

Μπορεί οι απαιτήσεις φέτος να ήταν σαφώς περισσότερες και ο κόσμος να περίμενε μια διαφορετική εικόνα μετά από 12 αγωνιστικές, κανείς όμως στην ομάδα δεν κρίνει εν βρασμώ, όπως σχετικά αναφέρει ο Νίκος Κεσίδης στις δηλώσεις του στο SportsUp.

Απόφαση σύσσωμου του ΔΣ η παραμονή του Σάκη Γλώσση στον σύλλογο, σε ένα πόστο που θα αποφασιστεί από κοινού τις επόμενες μέρες, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η στάση του έμπειρου προπονητή, φανερώνει πως και ο ίδιος θεώρησε καλύτερο να αποχωρήσει, αναλογιζόμενος το καλό της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κεσίδη στην κάμερα του SportsUp :

DSCN0335“Έπειτα από την δήλωση παραίτησης του Σάκη Γλώσση από την ομάδα και την εκπεφρασμένη άποψη από τον ίδιο πως δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει περισσότερο, θεωρήσαμε σκόπιμο να αποδεχτούμε την απόφαση του. Ο Σάκης Γλώσσης ήταν, είναι και θα είναι σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα καθώς ήδη έχουμε αποφασίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο, το οποίο ήδη έχει συζητηθεί με τον ίδιο και σύντομα θα βρεθεί η φόρμουλα για τις νέα του δραστηριότητα.

Από κει και πέρα κάναμε πράξη την πρώτη μας επιλογή για τη θέση του προπονητή που όπως διαπιστώσατε και σεις σήμερα είναι ο Δημήτρης Χαλκιάς. Θεωρώ πως ο Δημήτρης είναι από τα πρόσωπα που έχουν λαμπρό μέλλον στους πάγκους και παρακολουθώντας τον ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, πιστεύω πως δουλεύει πολύ και έχει μεγάλη εμπειρία. Η παρουσία του τόσα χρόνια ως παίκτης, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στο βιογραφικό του ενώ και ως προπονητής, έχει ήδη δείξει τα διαπιστευτήρια του πως πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο τεχνικό.

Η συνεργασία μας συμφωνήθηκε να είναι για 1.5 χρόνο χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα διαρκέσει παραπάνω, άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία της διοίκησης όπως πράξαμε και με τον Σάκη Γλώσση στο παρελθόν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή, ευημερία και καλή δύναμη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected