B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας31111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ: 1-1

Εικόνα αγώνα: Πολύ μέτρια η εμφάνιση της Ακαδημίας Βέροιας, με την οποία παραχώρησε την ισοπαλία στην έδρα της στην ομάδα του Φίλιππου Μέσης. Οι παίκτες της φιλοξενούμενης προσπάθησαν και στα 90’ για το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς αποτέλεσμα.
Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης,(46’ Πορφύρης,)  Μπρανιώτης, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Μπούγκαρτσιτς,  (60’Απαζίδης), Γαβριηλίδης, Καλτσάς, ΓκαλαΪτσης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Μ.
Σκόρερ Ακαδημίας: 55’ Κούβαρος Μ.
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη Κυριακή 13/12 η Ακαδημία Βέροιας παίζει στον Άγιο Γεώργιο.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 9-0

Εικόνα αγώνα: Έδωσαν μάχες οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας, αλλά η ηλικιακή και σωματική διαφορά με τους συναθλητές του ΦΑΣ ήταν παραπάνω από εμφανής, με αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη διαφορά στο σκορ. Οι προσπάθειες των νεαρών παικτών αποτελεί σημαντικό βήμα για το μέλλον τους.
Σύνθεση Ακαδημίας:  Γκανόιλ, ΣαΪπης, Σερεμέτας Β.,(λ.τ. 35’ Ασλανίδης,),  Σερεμέτας Κ., Παπουλίδης, Γάκης,  Αλεξιάδης, Ανάστος, Στογιάννος, (65’ Γρηγοριάδης), Σούλης, Σάρκα.
Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η ομάδα της Ακαδημίας παίζει στη Μελίκη.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Ακόμη περιμένουν οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας τους παίκτες της Κουλούρας στο γήπεδο Γεωργιανών, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν τελικά ποτέ. Το ίδιο συνέβη και στο αντίστοιχο παιχνίδι του παιδικού τμήματος των δύο ομάδων. Είναι τυχαίο ή ομάδες επιλέγουν να εμφανίζουν έντονη δραστηριότητα μόνο στα χαρτιά?

Παρόλα αυτά οι λιλιπούτειοι αθλητές της Ακαδημίας δεν πτοήθηκαν, πραγματοποίησαν τη φωτογράφιση για τα ημερολόγια του Συλλόγου και φυσικά αγωνίστηκαν σε μεταξύ τους παιχνίδια. Καμιά ευκαιρία για μπάλα δε μένει ανεκμετάλλευτη. Μπάλα είχαμε, παίκτες έτοιμους, προπονητές διαθέσιμους πάντα. Όλα ήταν στη θέση τους!

Το Σάββατο 12/12 η Ακαδημία αγωνίζεται στο Στενήμαχο με το ΦΑΣ Νάουσα.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Στενημάχου: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.45’ π.μ.
Αναχώρηση από γήπεδο: 12.30’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected