Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-2

12272594_845980468852522_1944114384_n

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Αγκαθιά, με τη Νίκη να κάμπτει την αντίσταση του εξαιρετικού ΠΑΟΚ που έβαλε…δύσκολα στην ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τους γηπεδούχους που με τη νίκη αυτή παρέμειναν στο -2 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση και παράλληλα συνέχισαν το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών.

Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Σωτήρη Κωστογλίδη απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως θα είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο για κάθε ομάδα και με τον τρόπο παιχνιδιού της, μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Της λείπει όμως η εμπειρία, στοιχείο απαραίτητο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που και σήμερα έπαιξε τον δικό της ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για τη Νίκη όταν στο 18′ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Σάκη Λιακόπουλου στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο “δικέφαλος” όμως δεν πτοήθηκε και μάλιστα κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να κάνει την ανατροπή! Αρχικά στο 22′ ο Παντέλογλου έφερε το ματς στα ίσια και στο 39′ ο Σακαλής ήταν αυτός που έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Λιακόπουλου.

Η απάντηση για τους νεοφώτιστους ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 42′ με σκόρερ τον Γιάννη Γατόπουλο και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου μέρους δεν είχαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για το τρίτο γκολ και την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη να είναι πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Στο 70′ τα πράγματα φάνηκαν δυσκολεύουν για τη Νίκη, όταν ο Μοσχόπουλος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο όμως η εξέλιξη αυτή δεν πτόησε τους γηπεδούχους.

Στο 82′ ήρθε η λύτρωση με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Γρηγόρη Μουσενίκα, που προκάλεσε τους έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων.

Να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον Νίκο Λιακόπουλο (μέλος της διοίκησης) για την ονομαστική τους εορτή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Δεβετζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Γιδαρόπουλος Π., Γιοβανόπουλος, Λιακόπουλος Δ. (39′ λ.τ. Μοσχόπουλος), Γατόπουλος Π., Λιακόπουλος Θ. (63′ Χατζόπουλος), Σταμούλης, Ζησιόπουλος (46′ Γιδαρόπουλος Ε.), Πιπιλιάρης, Μουσενίκας, Γατόπουλος Γ., Ματσούκας.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιμόπουλος, Περτσούνης, Ποζιάδης, Καρύδας, Τριανταφυλλόπουλος (50′ Θυμιόπουλος), Σακαλής, Ευθυμίου, Μπακαλίδης (69′ Σκουμπόπουλος), Λαφτσίδης (55′ Πανταζής), Φουρκιώτης, Παντέλογλου.

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Κουλούρας

“Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας ευχαριστεί τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Αγκαθιάς για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην αποστολή μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected