Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Διάφορα

Μόλις 17 χρονών ρε γ@@@το…

trifiatis-thodorisΟ 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Οινιάδων, Θοδωρής Τριφιάτης άφησε το πρωί της Τρίτης 8/12, την τελευταία του πνοή, στο Νοσοκομείο του Ρίου.

O Θοδωρής είχε σοβαρό τροχαίο με το μηχανάκι του και νοσηλευόταν εδώ και 13 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο θάνατός του σκόρπισε τον πόνο και τον θρήνο όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αιτωλοακαρνανίας που αγωνιούσε τόσες ημέρες στο πλευρό του…

Τα λόγια φτωχά να περιγράψουν το κενό που αφήνει ο χαμός ενός παιδιού…

Το “αντίο” των φίλων του

“Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ, συμμαθητές του Θοδωρή μας, αισθανόμαστε φτωχότεροι πλέον. Η ισχυρή του θέληση, η αγωνιστική του δύναμη, νικήθηκε μετά από έντεκα μέρες άνισης μάχης.

Στους αγωνιστικούς χώρους όμως, αλλά και στα θρανία μας θα είναι έντονη η παρουσία του. Ο Κύριος τον πήρε και τον ενέταξε στην μεγάλη ομάδα των Αγγέλων.

Μαζί με τη διοίκηση της ομάδος μας ενώνουμε τις ευχές μας για την ανάπαυση της αθώας του ψυχής. Θοδωρή θα σε θυμόμαστε πάντα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΔΠ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

“Στα 17 του μόλις χρόνια, ο Θοδωρής Τριφιάτης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.
Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ κόπηκε άδοξα τούτο το μαύρο πρωινό της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2015, καθώς ο Θοδωρής πάλεψε με τον χάρο “στα ίσα” για 11 ημέρες.

Πάλεψε, όπως πάλευε και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σαν ποδοσφαιριστής, με πάθος, αγωνιστικότητα και δύναμη, ξεδιπλώνοντας κάθε φορά διάφορες πτυχές του ταλέντου του.

Φαίνεται όμως ότι… υπερίσχυσε η θέληση του Κυρίου να τον καλέσει κοντά Του, και να τον εντάξει στην ομάδα των Αγγέλων…

Όλοι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές και το ΔΣ του ‪Συνδέσμου ‪Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, που “συνεργαστήκαμε” έστω για λίγο με τον Θοδωρή, θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στη φυσική του οικογένεια, αλλά και στην αθλητική του οικογένεια ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ.

Ο Θεός να τον αναπαύσει και ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αιτωλοακαρνάνικης γης που αύριο το μεσημέρι θα τον σκεπάσει…

*football-academies.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected