Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Γκέλα ολκής από τη Μπαρτσελόνα, ζόρια για Μπάγερν! (vids)

edf3488ca13146670f0d27bc6b0ee9cc_LΣτο ισόπαλο 2-2 με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έμεινε η Μπαρτσελόνα χάνοντας σημαντικούς βαθμούς.

«Αυτοκτονία» για την Μπαρτσελόνα η οποία υποδέχτηκε τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να μείνει στο ισόπαλο 2-2! Ο Μέσι στο 39’ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» που έδειχναν να καθαρίζουν το ματς στο 62’ με το γκολ του Ράκιτιτς.

Στο 77’ ο Λούκας Πέρεθ συνέχισε το σκοράρισμα μειώνοντας σε 2-1 για να έρθει το τελικό 2-2 από τον Μπεργκαντίνος στο 86’.

δείτε τα βίντεο με τα γκολ στο onsports.gr

lewandowski

Η Ίνγκολσταντ έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά η ανωτερότητα των Βαυαρών «μίλησε» στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα των Λεβαντόφσκι, Λαμ έφτασαν στη νίκη (2-0)

Η Μπάγερν Μονάχου «ίδρωσε» απέναντι στην Ίνγκολσταντ και είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο είχε λιγότερες τελικές από τους φιλοξενούμενους! Στο δεύτερο μέρος, όμως, μίλησε η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των Βαυαρών και ιδιαίτερα του Λεβαντόφσκι, ο οποίος στο 65′ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του με το 15ο γκολ του στην Bundesliga! Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαμ!

Στο πρώτο μέρος η Μπάγερν απείλησε για πρώτη φορά στο 25′ με τον «Λέβα», αλλά ο Μπρεζερί έσωσε την Ίνγκολσταντ πάνω στην γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στην ευκαιρία των Βαυαρών, αλλά ο Νόιερ στο 42′ και στο 43′ σταμάτησε τους Λέκι και Χίντερζεερ αντίστοιχα!

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν «ανέβασε» ταχύτητα και αφού έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες ήρθε ο Λεβαντόφσκι στο 65′ να κάνει το 1-0 «τελειώνοντας» τη φάση από πολύ δύσκολη θέση. Στο 75′ μετά από ωραία προσπάθεια του Μίλερ ο Λαμ έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

δείτε τα βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected