Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Νίκη Βόλου 1-4

DSC_2510Το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο τυπικά γηπεδούχος Αχιλλέας στη Α΄ΔΑΚ με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας, ήταν η καλύτερη ψυχολογική ένεση η οποία θα μπορούσε να κάνει το σύνολο του Νίκου Θεοδοσιάδη για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι το συγκεκριμένο γήπεδο δεν «πάει» στην ομάδα της Νεοκαισάρειας που γνώρισε την ήττα με 1-4 από τη Νίκη Βόλου.

Πριν καν συμπληρωθεί το 1΄ο Ζαχαράκης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς της Νίκης και κεραυνοβόλησε τον Παπουρτζή ανοίγοντας το σκορ για τον Αχιλλέα.

Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και το κατάφεραν στο 16΄με τον ταχύτατο Μπαλαράμπε.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μπουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1, έγινε η φάση του 43΄ με τον Μέτσε να σκοράρει και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-2.

Στο 57΄ο Μπαλαράμπε και πάλι με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Κανελόπουλου πέτυχε το 1-3 για να κλείσει το σκορ στο 71΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κανελόπουλος. Το πέναλτι δόθηκε όταν ο Ναουμίδης πήρε την κεφαλιά σε στημένο της ομάδας του κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, πετάχτηκε ο Καρατζάογλου και βρήκε σαν τερματοφύλακας την μπάλα με το χέρι. Ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα είδε και τον κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (46΄Κωτσιαρίδης), Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Τσαγκαράκης, Κατσιαμήτας (46΄Παναγιωτίδης Αν.), Παναγιωτίδης Γ., Νάκας (65΄Ποτουρίδης), Ζαχαράκης.

Νίκη Βόλου (Κώστας Βελιτζέλος): Παπουρτζής, Αλεξανδρής (86΄Κωτίτσας), Πασκούλεφ, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης, Κανελόπουλος, Μετσε (62΄Κόλα), Μπαλαράμπε (72΄Κυπτίου)

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected