Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Πιερικός 2-2

kar_pieΗ τέταρτη ισοπαλία στην έδρα της και πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα, έφερε την ΑΕ Καραϊσκάκης να ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Αιγινιακό, έχοντας από 29 βαθμούς, με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής.

Η Αρτινή ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει τον Πιερικό και σε συνδυασμό με το μεγάλο «διπλό» (1-0) του Αιγινιακού στην Φιλιππιάδα, έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μακρινό σουτ του Γεωργίου στο 10΄, που μπλόκαρε ο Σιαράβας, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο 19΄ οι Αρτινοί άνοιξαν το σκορ, στην πρώτη τους φάση στον αγώνα. Ο Μπουσινάκης εκτέλεσε κόρνερ από την δεξιά πλευρά, ο Αβραμίδης πήρε την κεφαλιά και ο Χούσος στο πρώτο δοκάρι σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Ιορδανίδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεσα, καθώς στο 23΄ ο Κωνσταντίνου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα για το 1-1. Στο υπόλοιπο του α΄ μέρους η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν έβγαλε κάποια μεγάλη φάση, ενώ ο Πιερικός είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο 43΄, όταν ο Σιαράβας νίκησε σε τετ α τετ τον Γεωργίου. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Αβραμίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργίου, όμως ο πολύ καλός στο ντεμπούτο του, Σιαράβας, έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected