Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Θεσπρωτός 2-2

DSC_0069Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Φαρκαδόνα και Θεσπρωτός με σκορ 2-2, σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση, πάθος και 2 αποβολές.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς στον πρώτο του αγώνα ουσιαστικά στον πάγκο της ΑΕΦ, παρέταξε στην ομάδα αρκετά επιθετικά, αφού ήθελε τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΑΕΦ άνοιξε νωρίς το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με γκολ του Μηνά, αλλά οι χαρές δεν κράτησαν πολύ, αφού οι Θεσπρωτοί ισοφάρισαν 6 λεπτά αργότερα με γκολ του Στεφανίδη και έκαναν την ανατροπή στο 36’ με τον Καρύδη να κάνει το 1-2.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Θεσπρωτός έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Νάκου με δεύτερη κίτρινη και έδωσε ελπίδες στους Φαρκαδονίτες που βρέθηκαν σήμερα στο «Μπάμπης Παπαχατζής».

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσίρκοβιτς πέρασε μέσα τον Νικούλη στη θέση του Μπασιάκα θέλοντας να πιέσει από νωρίς για το γκολ της ισοφάρισης που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό τελικά ήρθε στο 74’ με τον Ψύρρα, που είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Ζαφειρίου στο 54’. Ο Μηνάς έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Ψύρρας με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΦ πίεσε για να πάρει τη νίκη με σημαντικότερη ευκαιρία του Ετόφ που βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντάκο και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πολύ ψηλά άουτ ενώ οι Θεσπρωτοί έπαιζαν με 9 παίχτες από το 81’ μετά την αποβολή του Καρύδη με δεύτερη κίτρινη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Προπονητής της ομάδας μας δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιχτών του απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται μάλιστα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και τόνισε πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια και πως η ομάδα θα κάνει και κάποιες προσθήκες για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Συνθέσεις

ΑΕΦ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Πατσιαλής, Νάκου, Νάκος, Φορτούνης, Γιώτας (Κουμπούρας 61′), Μπασιάκας (Νικούλης 46′), Μηνάς, Ετόφ, Διβανές, Ζαφειρίου (Ψύρρας 54′), Ρετζιλάς

Θεσπρωτός (Παναγιώτης Χατζηπέτρου) : Κωνσταντάκος, Μόκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος (Καρυπήδης 75′), Σουκρήογλου (Κοζάκης 47′), Νάκος, Στεφανίδης, Μπήκας, Γεωργίου (Σαλταπίδας 71′)

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected