Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Νέστος Χρυσούπολης 0-3

fcserres-21056Για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι η FC Serres δεν κατάφερε να πάρει νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων έφτασε στον… πάτο της βαθμολογίας του 1ου όμιλου και βλέπει κάθε αγωνιστική που περνάει τον στόχο της παραμονής να απομακρύνεται.

Αυτή την στιγμή οι Σερραίοι είναι στην 17η θέση παρέα με τον Έβρο Σουφλίου.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του έτσι και αλλιώς ανώτερου Νέστου Χρυσούπολης να κερδίσει στις Σέρρες. Το τελικό 0-3 φαινομενικά δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας της ομάδας της Καβάλας, ωστόσο υπήρχαν στιγμές που οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά για ακόμη μία φορά έμειναν με παράπονα από την διαιτησία.

Βέβαια ο Νέστος του Σερραίου Μπάμπη Χρυσοστομίδη ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, ενώ η FC Serres για ακόμη μία φορά παρουσίασε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, καθώς το γκολ, δεν είναι και η αγαπημένη της συνήθεια αφού μετρά μόλις 9 φέτος.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπούνε στο παιχνίδι, παρά το 0-2 του ημιχρόνου, όταν ο Γκατζολάρι αποβλήθηκε και ο Νέστος έμεινε με 10, αλλά οι προϋποθέσεις που υπήρξαν για να μειωθεί το σκορ δεν είχαν αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

FC Σέρρες : Γκουτζελάς, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Παυλίδης (46΄ Γεωργιάδης), Κασμερίδης, Τριανταφύλλου, Κατσαρός, Πολυζωίδης, Κρυστάλλης, Κούτλας, Αμαραντίδης (46΄ Γκάλιος / 82΄ Παπίτσας)

Νέστος Χρυσούπολης : Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Μκρτσιάς, Δεσύλλας (87΄ Κακουλίδης), Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (83΄ Κουτσούμπας), Κούτεφ, Ζγκούρι (68΄ Τσίτσι)

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected