Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Νάουσας – Ολυμπιακός Νάουσας 3-4 (photos)

be2b8220c22da54aa5125e77e89a5cc6Εντυπωσιακό ματς στο γήπεδο της Παναγιωπούλας, που σημειώθηκαν 7 τέρματα με μεγάλο νικητή τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Με τη νίκη τους αυτοί οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη στους δύο βαθμούς. Παραμένει στην τελευταία θέση η Δόξα Νάουσας, ωστόσο το θετικό είναι πως έχασαν βαθμούς τόσο ο Φίλιππος Μέσης όσο και ο Νηρέας.

Στο 5’ ο Κοκκοφειάδης έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Νάουσας. Στο 6’ ο Στέφος ισοφάρισε σε 1-1 για τη Δόξα. Στο 23’ και πάλι ο Στέφος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1), ενώ στο 43’ ο Τσιούλης κέρδισε πέναλτι που αμφισβητούν οι άνθρωποι της Δόξας και ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2 για τον Ολυμπιακό. Στο 45’ο Σαρμπίνος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Νάουσας (2-3).

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 81΄ο Ιωακειμίδης έκανε το 2-4 για τους φιλοξενούμενους και στο 87’ ο Μίσκος μείωσε σε 3-4 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

Δόξα Νάουσας : Χαβιαρόπουλος, Γιαννούλης, Γεωργίου, Κεμαλίδης (58’ Βαρβέρης), Σιούλας, Κούτης, Καντερίσκας (67’ Τύψιος), Στέφος, Γεωργάκας, Μίσκος, Φανάρας (80’ Βρούφτσης).

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Τσιούλης, Τσέλα, Χατζηιωαννίδης, Κοκκοφειάδης, Κωνσταντινίδης Δ. (10’ λ.τ. Σαρμπίνος / 82’ Ζιαμπάκας), Μπλιάτκας, Ιωακειμίδης, Βλαχοδήμος, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος (36’ Μήτσικας).

*περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected