Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΓΑΣ Κοπανού 1-1 (photos+vid)

DSCN9871

Πολύ ποιοτικό παιχνίδι στα Τρίκαλα και τα δύο τέρματα που επιτεύχθηκαν μοιάζουν λίγα!

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο για τη σεζόν 2015-2016. Ένας γύρος που κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα για αμφότερες, με τους μεν “πράσινους” να βρίσκονται πολύ χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με πέρσι και τον ΓΑΣ να βρίσκεται ως νεοφώτιστος στην 6η θέση. Στα με 13 παιχνίδια που απομένουν, οι “κιτρινόμαυροι” θα κοιτάξουν ψηλότερα στη βαθμολογία, με τον απόλυτα εφικτό στόχο ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο7

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις, στις οποίες ήρθαν να προστεθούν δύο της τελευταίας στιγμής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κώστας Χαλβατζής και Σάββας Αθανασιάδης έμειναν εκτός πλάνων και μαζί με τους τραυματίες Κώστα Καρβούνη, Βασίλη Παπαδόπουλο και Ηρακλή Ελευθεριάδη έβαλαν δύσκολα στον Γιώργο Ντάμτσιο όσον αφορά την κατάρτιση της 11άδας. Παράλληλα, ο παίκτης – προπονητής της ομάδας αλλά και οι Λάμπης Ασημακόπουλος, Ούλι Ντόι, Σίμος ΚαραούσογλουΓιάννης Κιρκιλιανίδης δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι και μάλιστα ο τελευταίος ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο τέλος, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για υποτροπή.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα και λόγω της εμπειρίας των ποδοσφαιριστών της, πέτυχε τον αρχικό στόχο (το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα) και μάλιστα θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική μετά το γκολ του Θοδωρή Πέτγαζλη, να πετύχει και δεύτερο τέρμα που θα έδινε τελείως διαφορετική τροπή στον αγώνα.

Κρίνοντας όμως γενικότερα την αναμέτρηση, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αυτός που είχε τη ηνία και σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Το πάθος ξεχείλιζε στις προσωπικές μονομαχίες και παράλληλα με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, είναι τα δύο βασικά στοιχεία που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις σημαντικές ελλείψεις.

DSCN9900 DSCN9860

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

6′ Σουτ του Βελικούδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στη συμβολή των δοκών του Αντιφάκου.

9′ Σουτ του Σερμπίνη, εντυπωσιακά ο Αντιφάκος στη δεξιά γωνία του σε κόρνερ.

11′ Τετ-α-τετ ο Σούρλας, το πλασέ του απέκρουσε ο Αντιφάκος και στην επαναφορά ο Βελικούδης δεν κατόρθωσε να πλασάρει καθώς τον πρόλαβαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

14′ ΓΚΟΛ! Λάθος της άμυνας του Μέγα Αλέξανδρου, ο Πέτγαζλης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση και με πλασέ από τη μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ (0-1)

35′ Κεφαλιά εξ επαφής του Πέτγαζλη πάνω στον Μουσκεφτάρα και στην επαναφορά απομάκρυνε ο Χρήστος Μηνούδης.

38′ Τετ-α-τετ του Κιρκιλιανίδη, νέα σωτήρια απόκρουση του Αντιφάκου σε κόρνερ.

39′ Εκτέλεση του κόρνερ από τον Κιρκιλιανίδη, κεφαλιά του Χρήστου Μηνούδη η μπάλα στο δοκάρι.

42′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ από τον Κιρκιλιανίδη, ο Βελικούδης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έσκασε με πορεία προς τη δεξιά γωνία της εστίας, ο Χρήστος Μηνούδης έκανε την κεφαλιά την οποία απέκρουσε με υπερένταση ο Αντιφάκος, ο αμυντικός όμως των γηπεδούχων με εκ νέου προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1)

48′ Σέντρα του Κιρκιλιανίδη, κεφαλιά του Άρη Μηνούδη άουτ.

65′ Σέντρα σουτ του Σερμπίνη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε άουτ.

73′ Εντυπωσιακή φάση για τον ΓΑΣ, το σουτ από 30 μέτρα του Σπυρίδη απέκρουσε με υπερένταση ο Μουσκεφτάρας, “κολλώντας” τη μπάλα στο δοκάρι!

76′ Μετά από κόντρες στον άξονα, ο Σπανός επωφελήθηκε ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

DSCN9882 DSCN9879

90′ Ατομική ενέργεια του Σούρλα, ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Βελικούδης (70′ Καραούσογλου), Σούρλας, Ντάμτσιος, Κιρκιλιανίδης (90′ Μητσιώτης), Ασημακόπουλος (62′ Ντόι).

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Πρόιος (83′ Σιδηρόπουλος Θ.), Μπούφι, Κελέσμητος, Σπυρίδης (90′ Κωστογλούδης), Σιδηρόπουλος Β., Σπανός, Πέτγαζλης (90′ Γραμματικός).

DSCN9873 DSCN9870

Νίκος Σαλτουρίδης : “Ένα μεγάλο μπράβο για την τιτάνια προσπάθεια και η υπόκλιση στον Γιώργο Σγούρδα”

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, το SportsUp μίλησε με τον πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου, Νίκο Σαλτουρίδη ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο σημερινό παιχνίδι, ενώ σε μια σπάνια κίνηση από αντίπαλο παράγοντα, εκθείασε τον χαρακτήρα του Γιώργου Σγούρδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Θα ήθελα εξ αρχής να αναφερθώ μέσω του SportsUp στην τιτάνια προσπάθεια των παικτών του Μέγα Αλέξανδρου στο σημερινό παιχνίδι, που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και μάλιστα έχοντας πολύ καλή απόδοση. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι έχοντας ως φιλοσοφία αυτό που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια, που δεν είναι άλλο από τη λειτουργία που πρέπει να έχει ένας ερασιτεχνικός σύλλογος, εμπιστευόμενος τα δικά του παιδιά. Παράλληλα, θα ήθελα να αναφερθώ στον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Γιώργο Σγούρδα ο οποίος κατά την προσωπική μου άποψη, αποτελεί ένα κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και η συμπεριφορά αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί, θεωρώ ότι βγαίνει κυρίως μέσα από την αγάπη γι αυτό που κάνει”

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση του βίντεο και των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected