Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 1-0

1365044Ο επηρεασμένος Ολυμπιακός λόγω Άρσεναλ, ζορίστηκε απέναντι στον Παναιτωλικό που έμεινε στο 45′ με 10 παίκτες. Τελικά ο Ντομίνγκεζ που έχασε πέναλτι βρήκε την λύση (1-0). Επιθετικό φάουλ στην φάση της αποβολής.

Χωρίς να δείξει την απαιτούμενη θετική εικόνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει με δυσκολία το εμπόδιο του Παναιτωλικού στην έδρα του με 1-0, να κάνει το 13 στα 13 (σ.σ. περιμένει ακόμα από την ΕΠΟ να μάθει την… τύχη του ντέρμπι της Λεωφόρου) και να συνεχίσει ακάθεκτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σκόρερ του στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Τσόρι.
Έντονα παράπονα των παικτών του Παναιτωλικού για την διαιτησία και κυρίως για την αποβολή του Κυριακίδη που προηγήθηκε του τέρματος του Αργεντίνου. Μετά το τέλος του ματς υπήρξαν ορισμένες ηχηρές αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου, ωστόσο στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι οπαδοί χειροκρότησαν την ομάδα τους και τον Τσόρι, που βγήκε MVP.
Οι καινοτομίες του Σίλβα
Ο Μάρκο Σίλβα διάλεξε ένα σχήμα χωρίς Σιόβα, Σεμπά και Πάρντο αλλά και δίχως Κασάμι. Επίσης έβαλε στην ενδεκάδα και Φορτούνη και Τσόρι. Όλα αυτά στο περιθώριο των ενεργειών του στο να ανοίξει το ροτέισον και να δοκιμάσει και άλλα πράγματα.

Ο σχηματισμός του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ Ομάρ, αριστερό Μαζουάκου, κέντρο άμυνας με Μποτία και Ντα Κόστα, άξονας με Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο και δεκάρι τον Τσόρι, άκρα με Φορτούνη και Ντουρμάζ και φορ ο Ιντέγιε.

περισσότερα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected