Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα 0-1

aok-kanoulas-670x300Με τον Σάκη Κανούλα να πετυχαίνει στο 55′ το μοναδικό γκολ της συνάντησης, αλλά να χάνει κι ένα πέναλτι, ο ελλιπέστατος ΑΟΚ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα, φεύγοντας, ωστόσο, με τους τρεις βαθμούς της νίκης και ξεπέρασε το σοκ της ήττα από το Βυζάντιο.

Με τη νίκη αυτή, η Καβάλα παρέμεινε στην πρώτη τετράδα και πάει με καλή ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας στο «Ανθή Καραγιάννη», με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος.

Η ομάδα του Γιώργου Γουνελά είχε δυο δοκάρια σε σουτ του Ασημάκη, στο 20΄ και το 70΄, ενώ ενδιάμεσα βρήκε δίχτυα με κοντινό πλασέ του Κανούλα, μετά από όμορφη ασίστ του Παληγεώργου. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφσάιντ, όπως και για τον καταλογισμό πέναλτι («φώναξαν» ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής) στο 75΄, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Γεωργόπουλο.

Ο Κανούλας πάντως νικήθηκε στην εκτέλεση από την άσπρη βούλα από τον Κοντογουλίδη. Η Θύελλα ήταν αρκετά αξιόμαχη και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Καβάλας, χάνοντας 5 κλασικές ευκαιρίες, τρεις με τον Θεοδουλίδη κι από μία με τους Ιορδανίδη, Στεφανίδη, ωστόσο σε όλες τις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Νάσος Αθανασίου κατέβασε ρολά.

Συνθέσεις

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (70′ Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (46′ Σέχι), Στεφανίδης, Βαφειάδης (65′ Λεζάκης).

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Σταματόπουλος (35′ λ.τρ. Κυγάης), Μπάτζιος, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Ασημάκης, Δουμάνης (80′ Μπλιος), Πτηνόπουλος (70′ Παπαδόπουλος), Κανούλας.

*xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected