Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-1

vyzantio-ampelokipoi06prot-670x300Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, το Βυζάντιο έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας εύκολα με 3-1 του Ηρακλή Αμπελοκήπων για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη μόλις στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, σκόραρε ένα ακόμη γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο β μέρος έκανε συντήρηση δυνάμεων, με τον Ηρακλή απλά να μειώνει στο τελικό 3-1, μια και δεν μπορούσε.

Δύο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ο Αργύρης Μπαρέττας, που μοιράζεται τον τίτλο του κορυφαίου, με τον επίσης σκόρερ Γαβριήλ Αποστολίδη, αλλά και τους Κεφαλά, Τσίλογλου που ήταν οι δημιουργοί των τριών τερμάτων, όπως και ο Καρλόπουλος που δίνει ξεχωριστή ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Βυζαντίου.

Ντεμπούτο με το Βυζάντιο έκανε ο νεαρός Λαζαρίδης.

Το φιλμ του αγώνα

1′ Πάσα του Κεφαλά, ο Αποστολίδης μόνος του μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ το 1-0.

5′ Σουτ του Τσίλογλου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13′ Όμορφη συνεργασία Καρλόπουλου-Αποστολίδη, τελικός αποδέκτης ο Τσίλογλου, που θα σουτάρει και θα σώσει ο Παπαθανασίου.

Στο 15′ από πάσα Τσίλογλου στο κενό χώρο φεύγει Μπαρέτας και πλασάρει για το 2-0

Στο 39′ μετά από πάσα του Τσίλογλου φεύγει ο Μπαρέτας και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ το 3-0

55′ Ο Λιόνης φεύγει μόνος του και με πλασέ μειώνει σε 3-1.

82′ Σουτ του Χιονίδη, δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Καγκελίδη.

Συνθέσεις

Βυζάντιο: Καγκελίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Δαγκούλης (87′ Ορφανίδης), Μουσικάκης, Αποστόλου (90′ Λαζαρίδης), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης (58′ Παντελίδης), Τσίλογλου, Μπαρέττας.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Σκέμπης, Παπαϊωάννου (58′ Χάψας), Μπάρμπας, Μαγιόπουλος, Παπαδημητρίου (46′ Σαμανίδης), Φωτιάδης (75′ Σιώμος), Βόσδου, Χιονίδης, Λιόνης, Μετάι.

*xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected