Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Με την…πιτσιρικαρία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ (vids)

1368856Οι «μπέμπηδες» του ΠΑΟΚ πήραν τη σκυτάλη από αυτούς της πρώτης ομάδας και έβγαλαν με θετικό πρόσημο την αποστολή τους, δείχνοντας καλό πρόσωπο στο τελικό 1-1, με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σκόρερ για τον Δικέφαλο ο Δημητριάδης (17′), ισοφάρισε ο Αλαμάνης (32′).

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει στον Βόλο (1-1), παρόλα αυτά, έδειξε πως το μέλλον του ανήκει με τον Ιγκόρ Τούντορ να δίνει την ευκαιρία σε δέκα παίκτες από την ομάδα Νέων, να αποδείξουν την αξία τους. Δύο εξ’ αυτών, ξεχώρισαν και μάλιστα ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν στη φάση του γκολ για τον Δικέφαλο, με τον Κάκκο να δίνει την ασίστ στον σκόρερ Δημητριάδη (17′).

Το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Αλαμάνης (32′).

Ωραίος συνδυασμός και έξοχο τελείωμα

Ηταν λογικό και επόμενο οι «μπέμπηδες» του ΠΑΟΚ να χρειαστούν χρόνο ώσπου να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο, με τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου, να έχουν στο πρώτο εικοσάλεπτο την κυκλοφορία της μπάλας και να φτιάχνουν δύο αξιόλογες φάσεις με τον Σκοπελίτη (8’) και τον Τσιλιγκίρη (16’).

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ, ήταν αυτοί που στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Ολυμπιακού Βόλου, ευτύχησαν να προηγηθούν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα και αυτή έφτασε από τη σέντρα του Κάκκο, στον Τάσο Δημητριάδη που με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Δασκαλάκη και έκανε το 1-0, αναγκάζοντας τον ήρεμο Ιγκόρ Τούντορ να σηκωθεί από τη θέση του και να χειροκροτήσει τους παίκτες του για την όμορφη προσπάθειά τους.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected