B ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ακαδημία Μακροχωρίου 1-0 (photos)

IMG_6585Συνέχισε της καλές εμφανίσεις ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, επικρατώντας σήμερα της μαχητικής Ακαδημίας Μακροχωρίου με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Μάριου Κατικαρίδη σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και με το τέλος του πρώτου γύρου, “σκαρφάλωσε” στην 5η θέση της κατάταξης με 20 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” γνώρισαν την 6η εκτός έδρας ήττα στο στη φετινή σεζόν, με 21 τέρματα μάλιστα παθητικό, που τους κατατάσσουν στη χειρότερη άμυνα μακριά από το Μακροχώρι.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, έχει “χτίσει” μια σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και με την ανάλογη εικόνα στον δεύτερο γύρο, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την παραμονή στην κατηγορία.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

3′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρκατζή, απέκρουσε ο Μηλώσης σε κόρνερ.

33′ Σέντρα σουτ του Χειμωνίδη από μακρινή απόσταση, μπλόκαρε ο Σιδηρόπουλος.

IMG_659334′ Σουτ του Κατσαπελίδη στην αντεπίθεση, μπλόκαρε και πάλι ο Σιδηρόπουλος.

38′ Σκόραρε ο Παρασκευαϊδης για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το διαιτητή διότι η μπάλα βγήκε άουτ με υπόδειξη του βοηθού λίγο πριν κάνει τη σέντρα ο Κατσαπελίδης.

43′ Απευθείας χτύπημα φάουλ του Κουλουριώτη από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μηλώση.

55′ Δυνατό σουτ του Χειμωνίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιδηρόπουλου.

59′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

64′ Πάσα του Κατσαπελίδη από αριστερά, ο Ζέρβας έκανε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, απέκρουσε σωτήρια ο Κολεσίδης πάνω από τη γραμμή

65′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Δήμου η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία αλλά ο Σιδηρόπουλος απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

66′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ρηγοπούλου, ο Κατσαπελίδης με πολύ καλό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

67′ Σουτ του Κουλουριώτη από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Μηλώση.

70′ Σέντρα του Δήμου προς τη μικρή περιοχή, την τελευταία στιγμή απέκρουσε σωτηρία αμυντικός των φιλοξενουμένων, πριν πλασάρει ο Ζέρβας σε κενή εστία.

73′ Σέντρα σουτ του Δήμου αλλά για μια ακόμη φορά μπλόκαρε τη μπάλα ο Σιδηρόπουλος.

90+3′ Αποβλήθηκε ο Κουλουριώτης με δεύτερη κίτρινη, σε φάουλ πάνω στον Κατσαπελίδη στο χώρο του κέντρου.

IMG_6583 IMG_6592

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Πίτο.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Χειμωνίδης, Κουβατσίδης, Εμμανουηλίδης, Παρασκευαϊδης (65′ Παυλίτσας) , Ζέρβας, Δήμου, Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης, Σερασκιέρης, Κατσαπελίδης (λτρ 93′ Τσιλώνης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ (Γιώργος Απόσογλου): Σιδηρόπουλος, Μανιόπουλος Γ., Κολεσίδης, Σαρκατζής, Κουλουριώτης, Τσακελίδης (84′ Παπάς), Ασλανίδης, Απόσογλου (92′ Μανιόπουλος Α.), Μπατσίλας (87′ Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Σ.

*Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε barbeque party από την πλευρά της Διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα, για όλους του παραβρισκόμενους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους, αφιερωμένο στην πορεία της ομάδας κατά την πρώτη περίοδο καθώς και για το καλό των γιορτινών ημερών που έρχονται.

**Περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected