Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κ17 2-4 (photos)

DSCN0376Φιλική αναμέτρηση με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας, έδωσε σήμερα η ΑΕΑ με αντίπαλο την Κ17 του ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόστιζαν μόλις 2€ ωστόσο οι φίλαθλοι της περιοχής δεν στήριξαν την εν λόγω προσπάθεια της διοίκησης, καθώς δεν ξεπέρασαν τους 70 αυτοί που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Αντίπαλος της ομάδας του Κυριάκου Καρασαββίδη μια ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη SKODA Ξάνθη και βαίνει ολοταχώς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του “δικεφάλου”, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ενώ στον πάγκο δίπλα στον Άγγελο Ζαζόπουλο (ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε στη Θεσσαλονίκη) κάθισε ο Κώστας Ιωσηφίδης.

Όσον αφορά την ομάδα της Ημαθίας, η αγωνιστική της συμπεριφορά σήμερα χωρίστηκε σε δύο μέρη. Μέχρι το 60′ στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε τέρματα του Γιώργου Αναστάση.

Στη συνέχεια όμως οι πολλές αλλαγές αλλά και τα συνεχόμενα λάθη, έδωσαν την ευκαιρία στους ταχύτατους παίκτες του ΠΑΟΚ να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και με τέσσερα τέρματα έφτασαν στο τελικό 2-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected