Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Οι έξι ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν

c8a79b53b28a03bee9cf8a243c888f1c_91309Χθες ανακοινώθηκε η αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι Μουτζούρης (ήταν γνωστό εδώ και μέρες), Τζιντζής, Φοιτάς, Βάκουλης, Ζιάκκας και Αράπης, οι οποίοι αναζητούν νέο σταθμό στην καριέρα τους. Από εκεί και πέρα, είναι  πιθανό να υπάρξουν δυο αποχωρήσεις ακόμη τις επόμενες μέρες. Παρελθόν αποτελεί πριν αποκτηθεί και ο υπό δοκιμή Βούλγαρος επιθετικός, Γκριγκόρ Γκεοργκίεφ, αφού στον Απόλλωνα ενοχλήθηκαν από τη στάση της πλευράς του παίκτη.

Φιλική νίκη με Ταουσάνη

Εν τω μεταξύ, χθες ο Απόλλων νίκησε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Αριστοτέλη τον Μαραθώνα με 1-0. Σκόρερ για τους κοκκινόμαυρους ήταν ο Ταουσάνης με κεφαλιά στο 78’. Ο Γιάννης Πολλαετίδης χρησιμοποίησε από την πρώτη ομάδα τους Βασιλειάδη, Ταουσάνη, Αγτζίδη, Ποζατζίδη, Βιλανάκη, Αθανασιάδη, Πολιανίδη και αρκετούς παίκτες από την Κ-17.

Τραπέζι από τον δήμαρχο

Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης παρέθεσε γεύμα στην ποδοσφαιρική ομάδα σε γνωστό εστιατόριο της Καλαμαριάς, ενώ χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας μαζί με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Αλέξανδρο Νεράντζη, επισκέφθηκε τοι παιδικό χωριό Φιλύρου μοιράζοντας δώρα.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected