Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πρόκριση για Ρήγα και Πύρασο στο Κύπελλο

edf9ea11da83c097da8bb82bf10da56e_LΤην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πανηγύρισε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου μετά το νικηφόρο πέρασμά του από την Αγριά και το 0-3 επί του Θησέα.

Ο Πύρασος ήταν καλύτερος, δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ κυρίως στο πρώτο μέρος. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Χρ. Δαμάσκου και ένα του Αναστασίου. Στο 60ό λεπτό, από κόρνερ του Κοτζαθανάση, αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας ο Αναστασίου σκόραρε με κεφαλιά. Ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ στον Δημήτρη Στεφανή ο οποίος τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα. Στο 73′ από μακρινή κάθετη μεταβίβαση του Καραγιώργου, ο Αναστασίου έκανε παράλληλο γύρισμα προς την εστία για τον Δαμάσκο που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το 0-2. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Τζούμας προσπάθησε να διώξει την μπάλα και αυτή κόντραρε στο σώμα του Δαμάσκου και με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-3.

Η σύνθεση του Πύρασου :

Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Καραγεώργος, Κοτζαθανάσης, Βουρδάκης (70′ Χρ. Δαμάσκος), Βαγγελάκος, Σαμαράς (51′ Τσιουρέλης), Κοντοβάς (75′ Κουρτέλης), Αναστασίου.

a7db61a1aaf368c031a13b55bdacd82c_LΆνετη πρόκριση για την ομάδα του Βελεστίνου επί των Μυρμιδόνων εκτός έδρας με σκορ 5-0.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο Ρήγας Φεραίος με τον Τσουμπέκο κάτω από τα δοκάρια και  Γκάγκα να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ κι όχι ως αμυντικός.  Βουραζέρης και Γούτσιος αγωνίστηκαν ως στόπερ, Χατζηαθανασίου δεξιά  και Σπαθής αριστερά στην άμυνα. Τον Γκάγκα στο κέντρο πλαισίωσε ο  Γεωργαντζής ενώ η μεσοεπιθετική τριπλέτα αποτελούνταν από τους Γκίκα αριστερά, Γουτούλη δεξιά και Τσίπι στον “άξονα” με τον  Κορέτα να κινείται στην  κορυφή της επίθεσης.

Σκόρερς : 45′ Κορέτα 1-0, 46′ Γκίκα 2-0, 57′ Κορέτα 3-0, 61′ Τσίπι 4-0, 88′ Γουτούλης 5-0.

Η σύνθεση του Ρήγα :

Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργανζής, Γουτούλης, Γούτσιος, Κορέτα, (62΄ Σέττος), Τσίπι, Γκίκα.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected