Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Εξελίξεις στο ρόστερ του Πιερικού!

12312098_10205222787434355_1797336791_nΞεκίνησε σήμερα τη “μίνι” προετοιμασία του ο Πιερικός η οποία θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με καθημερινές διπλές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, ημέρα Πρωτοχρονιάς, οπότε και θα δοθεί στους παίκτες το μοναδικό ρεπό της εβδομάδας.

Ο Γιώργος Καμπερίδης έκανε τη σημερινή πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα δουλέψει τακτική με τους παίκτες του σε ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα πάει έτσι.

Δηλαδή με ασκήσεις φυσικής κατάστασης τα πρωινά και φιλικά-τακτική τα απογεύματα.

Ήδη ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στην ομάδα της Πιερίας με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Τσεβά και Ανδρεάδη να αποτελούν παρελθόν ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι οι οποίοι θα κριθούν εκτενέστερα στα φιλικά της εβδομάδας που διανύουμε.

Στον αντίποδα έχει κλείσει και θα αποκτηθεί τον Ιανουάριο ο Σωτήρης Τάχος, σύντομα θα ανακοινωθεί φορ που έχει επαφές και θα είναι μια από τις 3-4 περιπτώσεις επιθετικού που εξετάζονται, ενώ πολύ κοντά είναι και ποδοσφαιριστής που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν από τον Πιερικό αλλά δεν είναι ελεύθερος και γι αυτό δεν ανακοινώνεται ακόμη.

Ο Άκης Γεωργίου έκανε προληπτικά μαγνητική για να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα σε ενοχλήσεις από παλαιότερο τραυματισμό του αλλά δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό οπότε θα μπει κι αυτός κανονικά στις προπονήσεις ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Γιώργος Καμπερίδης έστειλε μέσω του Pieriasport τις ευχές του:

“Εύχομαι το καλύτερο για όλους να έρθει με την έλευση της νέας χρονιάς για όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της περιοχής μας. Στο Πιερικό ποδόσφαιρο που είναι ένας πραγματικός θησαυρός, εύχομαι να αξιοποιηθεί σωστά ώστε να πάει καλύτερα στο μέλλον τόσο ο Πιερικός, όσο και το ίδιο το άθλημα στην Πιερία.!”

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected