Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Η σημερινή συνάντηση στο Cafe Mexx είχε πολύ…πίτσα! (photos)

DSCN9920

Μία ξεχωριστή σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/12) στο Cafe “Mexx” στο Γιαννακοχώρι, ιδιοκτησίας του Γενικού Αρχηγού του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

DSCN9921Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρόντες, εκτός του προπονητή Δημήτρη Χαλκιά και των ποδοσφαιριστών που “κατηφόρισαν” μετά την προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, ήταν και οι Νίκος Κεσίδης και Μπάμπης Ευθυμιάδης, με τον δεύτερο να προσφέρει το σημερινό κέρασμα από γνωστή πιτσαρία στο Ριζό Πέλλας, ο οποίος μάλιστα επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη στον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον.

Την παραγγελία τη συνόδευσε και ένα λάβαρο του Απόλλων Καλαμαριάς (ομάδα στην οποία καθιερώθηκε ο Βραζιλιάνος) καθώς ο ιδιοκτήτης δηλώνει φανατικός των “ροσονέρι” ενώ διαθέτει και κατάστημα στο προάστιο της Θεσσαλονίκης.

Παρούσα και η ιατρός της ομάδας κα Αθηνά Στυλιανού, η οποία αποκάλυψε μάλιστα πως σύντομα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα ο ΓΑΣ να αναζητά τον αντικαταστάτη καθώς φιλοσοφία της διοίκησης είναι η υποχρεωτική παρουσία ιατρού στους εντός έδρας αγώνες.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι “κυανοκίτρινοι” αντιμετωπίζουν αύριο (29/12) τον ΑΟ Μαρίνας σε φιλική αναμέτρηση στην έδρα του ΑΟΜ (15.30) ενώ στα μεταγραφικά υπάρχει στασιμότητα καθώς οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για ελάχιστες (έως μηδαμινές) κινήσεις στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Παπαλεξίου, που θα αγωνιστεί στην ΑΕ Χαρίεσσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected