Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές από τη Γ Εθνική για τον Κιλκισιακό!

15-542x353Την επανένταξη τριών «δικών» του παιδιών στην δύναμη της ομάδας ανακοίνωσε ο Κιλκισιακός, ενώ τα βυσσινί θα φορά και ο Κώστας Ραφαηλίδης.

Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Ματεντζίδη, τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη και τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Στάθη Παπαδόπουλο.

κωστας-ραφαηλιδηςΟ πρώτος επανέρχεται μετά απουσία έξι μηνών, διάστημα κατά το οποίο αγωνιζόταν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ενώ οι άλλοι δύο επιστρέφουν ύστερα από «περιπλάνηση» 1.5 και 2.5 ετών αντιστοίχως, με τελευταίο κοινό «σταθμό» τον Εθνικό Αγιονερίου.

Πλην των ανωτέρω στο δυναμικό του Κιλκισιακού εντάχθηκε ο 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Ραφαηλίδης, που κατάγεται από τον Αγιο Παντελεήμονα, προέρχεται από τα τμήματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αγωνιζόταν από την αρχή της περιόδου στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ιθύνοντες και τεχνική ηγεσία του Κιλκισιακού εξέφρασαν την πεποίθησή τους για σημαντική αναβάθμιση του αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας με την προσθήκη των ανωτέρω παικτών, μια αναβάθμιση που δημιουργεί προϋποθέσεις πολύ καλύτερης πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ κατά τον δεύτερο γύρο.

*maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected