Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Στεργίδης και Σουνάς στα “κυανόλευκα”!

sounas.mediumΕντείνει τη μεταγραφική δραστηριότητά της η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία θέλει να είναι… έτοιμη εν όψει του ντέρμπι με την Κέρκυρα στη Ριζούπολη στις 11 Ιανουαρίου.

Το πιο φρέσκο νέο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, οι προχωρημένες επαφές των «κυανόλευκων» με τον Δημήτρη Σουνά (φωτ).

Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη μετά την έλευση Αναστόπουλου, απολαμβάνει της εκτίμησης του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος τον γνωρίζει και από το σύντομο πέρασμά του το προηγούμενο καλοκαίρι στους «κίτρινους» σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Ο Σουνάς, μετά από τρία χρόνια στον Άρη μετρώντας από 18 συμμετοχές τις δύο πρώτες σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και αντιστοίχως 25 με 3 γκολ πέρσι στη Γ’ Εθνική, είναι κοντά στους «κυανόλευκους» και έτοιμος να αφήσει την Θεσσαλονίκη για να κατηφορίσει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, μάλλον διαδικαστικά λογίζονται τα πράγματα για τον Λυμπέρη Στεργίδη, ο οποίος εδώ και καιρό ακούγεται στη Ριζούπολη.

Ο 27χρονος πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής (8 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος) έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Απόλλωνα Σμύρνης και όχι μόνο… Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ήδη έχει περάσει και από εργομετρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι είναι θέμα ωρών να πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του, δεν αποκλείεται άμεσα να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

περισσότερα στο s-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected