Διάφορα

Εστιατόριο & Catering «Ολυμπιάδα» στη Βεργίνα – Η εξαιρετική επιλογή με εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα!

Κάτω-άρθρο-Ολυμπιαδα1111Σε μία από τις ιστορικότερες περιοχές της Ελλάδας και σε ένα πανέμορφο τοπίο όπως αυτό της Βεργίνας, το εστιατόριο «Ολυμπιάδα» σας προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό για εξαιρετικές λιχουδιές στον πολύ άνετο χώρο αλλά και μέσω του εντυπωσιακού πραγματικά catering, που εξυπηρετεί εκδηλώσεις και συνεστιάσεις σε όλη τη χώρα!

Ποιοι είμαστε

Το εστιατόριο – ταβέρνα «Ολυμπιάδα» είναι από τις παλιότερες ταβέρνες της Βεργίνας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας. Από το 1996 μέχρι και σήμερα προσφέρουμε φαγητό και διασκέδαση με ποιότητα και σεβασμό στους πελάτες μας. Aν σας εξιτάρουν οι γαστρονομικές προκλήσεις και αναζητάτε ένα ζεστό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, σίγουρα είστε στο σωστό μέρος.

Ολυμπιαδα

Με κυρίαρχο χρώμα το λευκό και μικρές ξύλινες γωνίες που αγκαλιάζουν και δένουν αρμονικά στον χώρο και ξεδιπλώνουν την παράδοση του τόπου … η «Ολυμπιάδα» είναι ένα εστιατόριο όπου το φαγητό δεν είναι πολυτέλεια για λίγους αλλά ανάγκη για όλους. Το προσωπικό απαρτίζεται κυρίως από νεαρά και έμπειρα άτομα και είναι πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει ταχύτατα.

Παράλληλα, η διεύθυνση της «Ολυμπιάδας» έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική δυνατότητα για την εξυπηρέτηση catering σε όλη την Ελλάδα και γι αυτό το λόγο το SportsUp, μέσω της προβολής και παρουσίασης της Γ Εθνικής Ποδοσφαίρου, θα αναλάβει την προώθηση της επιχείρησης σε όλη την επικράτεια.

Εκ μέρους των συνεργατών, ευχόμαστε στον υπεύθυνο και το προσωπικό της «Ολυμπιάδας» καλές δουλειές και πάντα επιτυχίες

Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε την επιχείρηση και να δείτε τις εξαιρετικές δυνατότητες που παρέχει

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected