Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Αμοιρίδης και Κολίτσης στην Αγία Μαρίνα!

DSCN5463

Δύο μεταγραφές, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα (4/1) ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο νεοφώτιστος στην Β Ερασιτεχνική αλλά και εκ των διεκδικητών των τεσσάρων θέσεων που δίνουν το εισιτήριο ανόδου, ξεκινά τις μεταγραφικές του κινήσεις με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από την Α1 Ερασιτεχνική.

Ο λόγος για τους Κλήμη Αμοιρίδη (φωτ. δεξιά) και Γιώργο Κολίτση, οι οποίοι εντάχθηκαν και επίσημα στο ρόστερ των “κυανόλευκων”.

Ο πρώτος είναι 28 ετών (05/08/1987) αγωνίζεται ως μπακ-χαφ και ανήκε μέχρι πρόσφατα στον Φίλιππο Μέσης. Στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Απόλλων Αγίου Γεωργίου αλλά και της ΑΕΠ Βέροιας.

Ο Κολίτσης είναι 32 ετών, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις μεσοεπθετικά ενώ πέρσι φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου (6 τέρματα), όταν οι “κυανόλευκοι” κέρδισαν την άνοδο στη  Β Ερασιτεχνική. Τη φετινή σεζόν μετακόμισε στον Σταυρό και συγκεκριμένα στην τοπική Θύελλα ενώ τη σεζόν 2012-2013 ήταν συμπαίκτης με τον Αμοιρίδη στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected